Jouw beste jaar ooit!

Begin met het 30 dagen fit programma.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekend van tv-programma Obese!

Personal Training: Intensief. Doelgericht. Blijvend resultaat.

Als ondernemer, drukke mama of carrière tijger haal je natuurlijk graag het beste uit jezelf! Bij Star Training krijg je daarom niet zomaar personal training, maar coaching die bij jouw situatie past!

Je verlegt je eigen grenzen, je verbetert jezelf, je wordt de beste versie van jezelf. En niet voor 3 maanden of voor een jaar. Je volgt een programma van 30 dagen. Dit is de start van de nieuwe jij!

Ik help je de beste versie van jezelf te worden en te blijven, zowel lichamelijk als geestelijk. We starten met een kick-off en gaan daarna direct aan de slag met een op maat gemaakt trainingsprogramma en coaching van mij. Ook krijg je voedingsadvies, om dit jaar de beste versie van jezelf te worden.

Ik wil de fitste versie van mijzelf worden!

Persoonlijk

Jouw trainingen en voeding worden op jou en je (drukke) leven afgestemd.

Resultaatgericht

This is not for quitters: je wilt nu verandering en bent bereid hiervoor tot het uiterste te gaan.

Ideaal voor ondernemers!

Ideaal voor carrièretijgers, ondernemers en drukke mama’s!

In balans

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voel je je fit, dan voel je je goed.

Hard werken, stuk gaan en blijvend resultaat!

“Tja, zoals je ziet gaat het niet allemaal vanzelf, maar het is het zeker waard geweest. Van elke oefening en elke zweetdruppel heb ik veel geleerd. Ik heb mijzelf beter leren kennen en gun het iedereen!” 

-Vincent-

Is het 30 dagen Fit programma iets voor mij?

Wil je dit jaar echt het beste uit jezelf halen en herken jij je in onderstaande punten? Dan is het 30 dagen Fit programma echt iets voor jou!

Jij wil trainen wanneer het jou uitkomt?
– Trainen bij een personal trainer met jarenlange ervaring?
– Je wil meer dan alleen wat kilo’s kwijt?
Echt 1-op-1 trainen
– Je wil echt sterker en fitter worden?
Je wil dit jaar echt beste uit jezelf halen?
Sporten bij jou om de hoek?
– Trainen in onze privé gym in Elburg met mij als coach?

Vraag dan een proeftraining aan!

Dit vinden klanten van de personal training bij Star Training

“Sinds 4 maanden maak ik voor het eerste sinds tijden weer gebruik van een personal trainer. Hoewel ik in het begin sceptisch was, mag het resultaat er al zijn. Niet alleen ben ik al 7,5 kg kwijt, maar ik ben ook nog eens veel fitter geworden. Zonder Jeffrey was dat niet gelukt, hij heeft me namelijk gemotiveerd op momenten dat ik normaal was afgehaakt. We hebben alweer nieuwe doelen gesteld en ik begin het sporten (bijna) leuk te vinden.”

– Iris Abbas –

“Jeffrey heeft het vermogen om je tot ver over je grens te motiveren. Je te laten vechten zonder dat het als vechten aanvoelt. Een motivator in hart en nieren. De persoonlijke touch maakt dat je snel tot het gewenste resultaat komt. Het gevoel dat je daar aan overhoudt is niet te omschrijven.”

– Nellie Lodders –

“Afgelopen zomer heb ik bij Star Training personal training gehad. Ik kan alleen maar lovend zijn over alle facetten. Jeffrey heeft mijn workouts nieuw leven in geblazen. Tevens ben ik een stuk wijzer geworden wat betreft voeding en timing daarvan. Personal training is ook ECHT personal training met aandacht. 5 sterren.”

– Bardo Hogendoorn –

Start jouw beste jaar ooit!

Je staat op het punt om voor jezelf te kiezen. De eerste stappen richting je droomlichaam én -leven zijn vrij eenvoudig. Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en ik ga je helpen (natuurlijk geheel vrijblijvend)!

Ik garandeer je dat je in no time resultaat zult zien en zult voelen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.