Wil je fit worden en kun je wel wat hulp gebruiken?

Meld je dan nu aan voor een gratis proeftraining of plan een kennismaking!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bedrijfsfitness Naarden

Het is bewezen dat fitte medewerkers productiever en creatiever zijn, minder verzuimen en meer plezier hebben in hun werk. Deze resultaten komen natuurlijk ook ten goede van de werkzaamheden. Niet zo gek dus dat veel bedrijven zich inzetten om hun medewerkers aan het sporten te krijgen. Omdat wij zijn aangemeld bij Bedrijfsfitness Nederland zijn er ook financiële voordelen zoals belastingvoordeel en groepskorting. Dit zorgt voor een lagere financiële drempel waardoor het nog aantrekkelijker wordt om te beginnen met bedrijfsfitness.

Neem vrijblijvend contact met ons op als je meer informatie wilt over bedrijfsfitness in Naarden.

Ontdek alle voordelen

Fitter en vitaler

Wanneer je op zoek bent naar bedrijfsfitness in Naarden dan ben je bij Star Training in Elburg aan het juiste adres. Of je nu voor het eerst in beweging komt of al jaren sport, wij helpen je naar een fitter en vitaler niveau. Wij zijn er niet alleen om je te helpen om fitter te worden maar ook om fitter te blijven.

Bedrijfsfitness bij Star Training

Alle bedrijven zijn verschillend en om die reden werken wij met bedrijfsfitness op maat. Bij Star Training zijn er verschillende programma’s de je kunt volgen op het gebied van bedrijfsfitness in Naarden. Denk hierbij aan;

Beide trainingen kunnen worden gevolgd in een 45 dagen programma of een 90 dagen programma. Kies je voor de 1-op-1 training dan is er ook nog de mogelijkheid om het programma geheel op maat te laten maken. Zo kun je de training eenvoudig integreren en jouw drukke leven.

Commitment

De basis ligt bij jezelf en die kunnen wij alleen maar stimuleren. Jij moet willen veranderen en daar ook hard voor willen werken. Is de basis goed, dan zorgen wij er samen voor dat we met bedrijfsfitness jouw doelen gaan behalen.

Training en trainingsschema

Welk trainingsprogramma je ook kiest, we richten ons altijd op het behalen van je doel. Je traint, aan de hand van een strak trainingsschema, samen met ons maar ook zelfstandig. Natuurijk krijg je hiervoor alle tools en ondersteuning die je hiervoor nodig hebt.

Voedingsschema

Vitaler en fitter worden betekend niet alleen maar veel sporten. Ook voeding is hierin erg belangrijk. Wanneer je kiest voor bedrijfsfitness in Naarden van Star Training krijg je ook een voedingsschema die geheel op jou is afgestemd.

Resultaat gericht

Onze bedrijfsfitness in Naarden is effectief en doelgericht. Samen gaan we voor het beste resultaat en zorgen we ervoor dat jij fit wordt en ook fit blijft. Meld je vandaag nog aan en ervaar zelf de voordelen van een fitter lichaam en een gezondere levensstijl.

Bedrijfsfitness in Naarden iets voor jou?

Bedrijfsfitness van Star Training is er voor iedereen. Wil je fitter worden en er ook echt voor gaan? Of ben je al op niveau en wil je nog meer uit je zelf halen? Wat je reden ook is, wij zijn er voor jou!

Vraag vandaag nog een proeftraining aan.

Proeftraining aanvragen

Dit vinden klanten van de personal training bij Startraining

“Sinds 4 maanden maak ik voor het eerste sinds tijden weer gebruik van een personal trainer. Hoewel ik in het begin sceptisch was, mag het resultaat er al zijn. Niet alleen ben ik al 7,5 kg kwijt, maar ik ben ook nog eens veel fitter geworden. Zonder Jeffrey was dat niet gelukt, hij heeft me namelijk gemotiveerd op momenten dat ik normaal was afgehaakt. We hebben alweer nieuwe doelen gesteld en ik begin het sporten (bijna) leuk te vinden.”

– Iris Abbas –

“Jeffrey heeft het vermogen om je tot ver over je grens te motiveren. Je te laten vechten zonder dat het als vechten aanvoelt. Een motivator in hart en nieren. De persoonlijke touch maakt dat je snel tot het gewenste resultaat komt. Het gevoel dat je daar aan overhoudt is niet te omschrijven.”

– Nellie Lodders –

“Afgelopen zomer heb ik bij Star Training personal training gehad. Ik kan alleen maar lovend zijn over alle facetten. Jeffrey heeft mijn workouts nieuw leven in geblazen. Tevens ben ik een stuk wijzer geworden wat betreft voeding en timing daarvan. Personal training is ook ECHT personal training met aandacht. 5 sterren.”

– Bardo Hogendoorn –

Praktische informatie

Alles wat je moet weten over bedrijfsfitness van Star Training

Wat?

45 dagen, 90 dagen of een zelf bepaald aantal dagen, 1-op-1 of bedrijfsfitness in een groep: bij Star Training heb je de keuze. Al onze programma’s hebben natuurlijk hetzelfde doel: zorgen dat je fit wordt en fit blijft. Je aanmelding bij Star Training is het begin van een ander leven. Je leert wat sporten en gezonder eten met je lichaam en geest doen. In het begin is het even doorbijten maar als je eenmaal gewend bent wil je niet meer terug. Je voelt je beter, sterker en vitaler.

Meer informatie opvragen

Wie?

Bedrijfsfitness in Naarden is er voor iedereen, dus ook voor mensen met klachten of blessures. Juist bij zulke klachten kan bedrijfsfitness je herstel bevorderen. Het enige wat je moet doen is zorgen dat je gemotiveerd bent en bereid bent om hard te werken. Je moet het onderste uit de kan willen halen. Met jouw inzet zorgen we er samen voor dat je je doelen haalt.

Meer informatie opvragen

Wanneer?

De groepstraining vindt één keer per week op een vast tijdstip plaats. Daarnaast train je ook een aantal keer zelfstandig in de sportschool of gewoon thuis.

Volg je het 1-op-1 programma dan zorgen we voor een passend trainingsschema waarin we de trainingsmomenten samen vastleggen.

Meer informatie opvragen

Prijs personal trainer?

Natuurlijk wil je graag weten wat de prijs is van bedrijfsfitness in Naarden. Omdat wij zijn aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland bestaat de kans dat je extra korting kunt krijgen op bedrijfsfitness van Star Training. Om een goede inschatting te maken plannen we graag met jou een kennismaking of proeftraining in, geheel gratis een vrijblijvend.

Gratis proeftraining of kennismaking plannen

Waar?

Star Training
Westerlengte 2
8081 PZ Elburg

Ontdek of we een match zijn!

Je staat op het punt je leven te veranderen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We nemen binnen 24 uur contact met je op.