Boost je afweersysteem!

De eerste stap naar een fit lichaam.

Leer hoe je jouw afweersysteem sterk kunt maken en houden en tegelijk fit en energiek wordt.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Herken je dit?

Je wilt graag een sterk lichaam, maar weet niet goed waar je moet beginnen? Je wil je afweersysteem een boost geven en wil graag leren hoe je dit het beste kunt doen. Je wil je ook lekker en vol energie voelen. Je weet eigenlijk dat je wel wat aan je leefstijl moet veranderen, maar weet niet goed waar je moet beginnen en hebt een stok achter de deur nodig om echt wat te veranderen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Help mij fit worden!

Hoe zou het voor jou zijn als….

 • Je elke dag energiek uit bed komt
 • Je geen lichamelijke klachten meer hebt
 • Je een fit en sterk lichaam krijgt
 • Je de extra kilo’s kwijt raakt
 • Je beter voelt dan ooit
 • Je minder stress gevoelens ervaart
 • Je een ijzersterk afweersysteem hebt
 • Je geholpen wordt om dit te bereiken
 • Je een plan op maat gemaakt ontvangt
 • Je precies weet wat je moet doen om je doelen te behalen

Voeding + Beweging = Fit & Energiek

Je zult intussen wel weten dat ons immuunsysteem erg belangrijk voor je is. Jouw immuunsysteem is erg complex en heeft een grote rol bij het afweren van ziekteverwekkers. Jouw eigen leefstijl heeft grote invloed op de werking van je immuunsysteem. Zowel gezonde voeding als voldoende bewegen zijn ontzettend belangrijk voor een goede weerstand. Maar ook rust is essentieel voor een optimale werking van je immuunsysteem. Wil jij meer weten over het verbeteren van jouw weerstand? En weten welke voeding en welke hoeveelheid beweging voor jou werken?

Met mijn programma leer je alle ins en outs over het versterken van jouw immuunsysteem en hoe dit in jouw leven kunt verwerken, zodat je het hele jaar door fit energiek bent en een sterk immuunsysteem creëert.

Ik probeer het zelf

Dit vinden klanten van trainen met Jeffrey!

“Jeffrey weet het beste in je naar boven te halen. Hij helpt niet alleen met je training maar ook je mindset. Bovendien is zijn voedingsadvies erg goed en goed onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek. Een aanrader!”
– Tim van Kempen –

“Jeffrey krijgt je precies dáár waar jij heen wilt. En nog een paar stapjes verder. Waar je verwacht enkel aan je fysiek te werken, opent een wereld van voedingsschema’s, mindset, 40% meer kunnen dan je altijd dacht, fijn vinden om kapot te gaan en de keer weer sterker te zijn. There’s no escape. Van harte aanbevolen!”
– Joris –

“Jeffrey heeft het vermogen om je tot ver over je grens te motiveren. Je te laten vechten zonder dat het als vechten aanvoelt. Een motivator in hart en nieren. De persoonlijke touch maakt dat je snel tot het gewenste resultaat komt. Het gevoel dat je daar aan overhoudt is niet te omschrijven.”

– Nellie Lodders –

“Afgelopen zomer heb ik bij Star Training personal training gehad. Ik kan alleen maar lovend zijn over alle facetten. Jeffrey heeft mijn workouts nieuw leven in geblazen. Tevens ben ik een stuk wijzer geworden wat betreft voeding en timing daarvan. Personal training is ook ECHT personal training met aandacht. 5 sterren.”

– Bardo Hogendoorn –

Personal-training-Startraining-Elburg

Waarom zou je voor mijn aanpak kiezen?

Het unieke van mijn aanpak is dat het effect blijvend is. Of ik je nu 90 dagen of 5 jaar lang mag coachen, je traject is altijd het startpunt van een transformatie die je leven verandert.

Mijn manier van coachen stelt jou, onafhankelijk van mij, in staat om het behaalde resultaat vast te houden en om gezond en fit te blijven leven.

Ik werk anders dan andere coaches en personal trainers. Vaak maken zulke trainers je afhankelijk van hun coaching. Zo blijf je perfect fit zolang je bij hen traint, maar lukt het je niet om je mindset te veranderen.

Ontdek het zelf

Ik leer je om jezelf te motiveren!

Mijn insteek is compleet anders. Ik leer je om jezelf te motiveren, om zelf te beslissen wat je wilt en vooral om hiernaar te handelen, elke keer weer. Je leert om steeds weer de juiste keuze te maken en om verleidingen te weerstaan.

Zo blijf je gezond en fit leven, ook als je je traject bij Star Training hebt afgesloten en je doel hebt bereikt. Ik help je het heft in eigen hand te nemen: jij wilt veranderen en ik zorg dat je dat ook kunt. Ik werk als een startblok voor jou: ik geef je een vliegende start met mijn intensieve programma. Vervolgens help ik je om dit vol te houden en push ik je om steeds weer een stap dichter bij je doel te komen.

Commitment

Ook al is het een introductie, we gaan niet rustig aan doen. Vanaf dag 1 ga je keihard aan de slag om je gestelde doel te bereiken!

Training

Je traint steeds weer, in een groep of met persoonlijke begeleiding. Ook train je een aantal keer per week zelfstandig in de sportschool of thuis.

Voedingsschema

Al dat trainen is voor niets als je niet op je voeding let. Je krijgt een persoonlijk voedingsadvies voor maximaal succes.

Resultaat

Als je doet wat je moet doen, en doet wat je zegt dat je gaat doen, is het onmogelijk dat je geen resultaat hebt na 45 dagen all-in gaan!

Zet de eerste stap

Praktische informatie

Alles wat je moet weten over Startraining

Waar vinden de trainingen plaats?

Ik bied mijn trainingen aan op een trainingslocatie in Elburg. Mocht je niet in de buurt wonen of liever niet naar de gym komen, maar wil je wel graag 1 op 1 begeleiding? Dat is geen probleem, aangezien ik mijn 1 op 1 trainingen ook online geef. We plannen dan een videogesprek, zodat ik je ook goed kan begeleiden met de oefeningen.

Wanneer?

De trainingen worden op jouw doelen en lichaam afgestemd. Gemiddeld trainen mensen 1-3 keer per week samen met mij en indien nodig sporten ze ook nog zelf. Daarnaast let je 7 dagen per week op je voeding en plannen we tussentijdse evaluaties. Zo weet je zeker dat je vooruitgang boekt en je doelen behaalt.

Start jouw transformatie

Wie?

De programma’s van Star Training zijn niet voor iedereen. Wij zijn bereid hart en ziel te steken in jouw transformatie, maar dat doen we alleen als jij dat zelf ook doet.

Je moet 100% commitment tonen, te allen tijde doen wat nodig is om je resultaat te bereiken en simpelweg doen wat je zegt dat je gaat doen. We verwachten dat je het onderste uit de kan haalt. Hoe dat er voor jou persoonlijk uitziet, doet er niet toe. Als jij er vol voor gaat, zul je met onze begeleiding in 45 dagen een bijzondere transformatie ondergaan.

Ook mensen met (lichte) blessures of lichamelijke klachten zijn van harte welkom bij Star Training. Trainen met persoonlijke aandacht is een effectieve manier om klachten aan te pakken.

Begin nu

Start hier jouw transformatie

Ja, stuur mij alle startinformatie toe!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.