Boost je afweersysteem!

De eerste stap naar een fit lichaam.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekend van tv-programma Obese!

Personal Training: Intensief. Doelgericht. Blijvend resultaat.

Als ondernemer, drukke mama of carrière tijger haal je natuurlijk graag het beste uit jezelf! Bij Star Training krijg je daarom niet zomaar personal training, maar coaching die bij jouw situatie past!

Je verlegt je eigen grenzen, je verbetert jezelf, je wordt de beste versie van jezelf. En niet voor 3 maanden of voor een jaar. Je volgt een programma van 30 dagen. Dit is de start van de nieuwe jij!

Ik help je de beste versie van jezelf te worden en te blijven, zowel lichamelijk als geestelijk. We starten met een kick-off en gaan daarna direct aan de slag met een op maat gemaakt trainingsprogramma en coaching van mij. Ook krijg je voedingsadvies, om dit jaar de beste versie van jezelf te worden.

Ik wil de fitste versie van mijzelf worden!

Persoonlijk

Jouw trainingen en voeding worden op jou en je (drukke) leven afgestemd.

Resultaatgericht

This is not for quitters: je wilt nu verandering en bent bereid hiervoor tot het uiterste te gaan.

Ideaal voor ondernemers!

Ideaal voor carrièretijgers, ondernemers en drukke mama’s!

In balans

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voel je je fit, dan voel je je goed.

Hard werken, stuk gaan en blijvend resultaat!

“Tja, zoals je ziet gaat het niet allemaal vanzelf, maar het is het zeker waard geweest. Van elke oefening en elke zweetdruppel heb ik veel geleerd. Ik heb mijzelf beter leren kennen en gun het iedereen!” 

-Vincent-

Voeding + Beweging = Fit & Energiek

Je zult intussen wel weten dat ons immuunsysteem erg belangrijk voor je is. Jouw immuunsysteem is erg complex en heeft een grote rol bij het afweren van ziekteverwekkers. Jouw eigen leefstijl heeft grote invloed op de werking van je immuunsysteem. Zowel gezonde voeding als voldoende bewegen zijn ontzettend belangrijk voor een goede weerstand. Maar ook rust is essentieel voor een optimale werking van je immuunsysteem. Wil jij meer weten over het verbeteren van jouw weerstand? En weten welke voeding en welke hoeveelheid beweging voor jou werken?

Met mijn programma leer je alle ins en outs over het versterken van jouw immuunsysteem en hoe dit in jouw leven kunt verwerken, zodat je het hele jaar door fit energiek bent en een sterk immuunsysteem creëert.

Vraag dan een proeftraining aan!

Dit vinden klanten van de personal training bij Star Training

“Sinds 4 maanden maak ik voor het eerste sinds tijden weer gebruik van een personal trainer. Hoewel ik in het begin sceptisch was, mag het resultaat er al zijn. Niet alleen ben ik al 7,5 kg kwijt, maar ik ben ook nog eens veel fitter geworden. Zonder Jeffrey was dat niet gelukt, hij heeft me namelijk gemotiveerd op momenten dat ik normaal was afgehaakt. We hebben alweer nieuwe doelen gesteld en ik begin het sporten (bijna) leuk te vinden.”

– Iris Abbas –

“Jeffrey heeft het vermogen om je tot ver over je grens te motiveren. Je te laten vechten zonder dat het als vechten aanvoelt. Een motivator in hart en nieren. De persoonlijke touch maakt dat je snel tot het gewenste resultaat komt. Het gevoel dat je daar aan overhoudt is niet te omschrijven.”

– Nellie Lodders –

“Afgelopen zomer heb ik bij Star Training personal training gehad. Ik kan alleen maar lovend zijn over alle facetten. Jeffrey heeft mijn workouts nieuw leven in geblazen. Tevens ben ik een stuk wijzer geworden wat betreft voeding en timing daarvan. Personal training is ook ECHT personal training met aandacht. 5 sterren.”

– Bardo Hogendoorn –

Start jouw beste jaar ooit!

Je staat op het punt om voor jezelf te kiezen. De eerste stappen richting je droomlichaam én -leven zijn vrij eenvoudig. Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en ik ga je helpen (natuurlijk geheel vrijblijvend)!

Ik garandeer je dat je in no time resultaat zult zien en zult voelen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.