7 dagen gratis personal training Elburg

Heb jij interesse in personal training? Meld je dan nu aan voor een gratis proefperiode van 7 dagen om kennis te maken met onze programma’s!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijke en op maat gemaakte personal training

1. Doelen stellen voor jezelf

De eerste stap is het bepalen van de doelen die je wilt bereiken tijdens de proefperiode.

2. Voedings- en sportschema op maat

Samen met je personal trainer stel je een voedings- en sportschema op maat samen zodat je zelf kan beginnen aan het programma.

3. Zelf aan de slag

Nu je een voedings- en sportschema hebt samengesteld kan je beginnen aan je programma om je gewenste doelen te behalen.

4. 1 op 1 personal training

Tot slot ga je samen met je personal trainer hard aan de slag om je doelen te halen!

Gratis sessie aanmelden

Dit vinden klanten van de personal training bij Star Training

Sinds 4 maanden maak ik voor het eerste sinds tijden weer gebruik van een personal trainer. Hoewel ik in het begin sceptisch was, mag het resultaat er al zijn. Niet alleen ben ik al 7,5 kg kwijt, maar ik ben ook nog eens veel fitter geworden. Zonder Jeffrey was dat niet gelukt, hij heeft me namelijk gemotiveerd op momenten dat ik normaal was afgehaakt. We hebben alweer nieuwe doelen gesteld en ik begin het sporten (bijna) leuk te vinden.

Iris Abbas

Jeffrey heeft het vermogen om je tot ver over je grens te motiveren. Je te laten vechten zonder dat het als vechten aanvoelt. Een motivator in hart en nieren. De persoonlijke touch maakt dat je snel tot het gewenste resultaat komt. Het gevoel dat je daar aan overhoudt is niet te omschrijven.

Nellie Lodders

Afgelopen zomer heb ik bij Star Training personal training gehad. Ik kan alleen maar lovend zijn over alle facetten. Jeffrey heeft mijn workouts nieuw leven in geblazen. Tevens ben ik een stuk wijzer geworden wat betreft voeding en timing daarvan. Personal training is ook ECHT personal training met aandacht. 5 sterren.

bardo Hogendoorn

Ben jij klaar voor personal training?

Zet dan nu de eerste stap en meld je nu aan voor een gratis proefperiode van 7 dagen om kennis te maken met onze programma’s!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.