Wie wil jij worden?

Neem direct contact op!

Ik help je je levensstijl te veranderen

Bij Star Training draait het niet alleen om afvallen, om spiermassa opbouwen of om je conditie verbeteren. Het draait om jezelf transformeren en je levensstijl blijvend veranderen. Met mijn personal training kan ik je helpen jezelf naar een hoger niveau te tillen.

Commitment

Rustig aan doen is er bij Star Training niet bij. We gaan keihard aan de slag en gaan vanaf dag 1 recht op je doel af.

Training

Samen staan we sterk. Ik help je steeds doelgericht te trainen, ik motiveer je en maak je sterker, ik ga tegen het stemmetje in dat je zegt dat je het niet kunt.

Voedingsschema

Goede training is niets zonder goede voeding. Ik help je goed te eten, 24/7. Misschien is het even door de zure appel heen bijten, maar daarna wil je nooit meer terug.

Resultaat

Je bent gefocust, je bijt door en je gaat tot het uiterste. En je wordt beloond: je behaalt je doel en voelt je beter dan ooit tevoren.

Praktische informatie

Alles wat je moet weten over Star Training

Wat?

Bij Star Training ga je ervaren wat goed eten en trainen met jouw lichaam doet. Je gaat je beter voelen, energieker, sterker, zelfverzekerder.

We stellen de training en het voedingsschema samen aan de hand van jouw doelen. Zo weet je zeker dat je steeds zonder omweg op weg bent naar je gewenste resultaat.

Wie?

Star Training is niet voor iedereen. We kunnen je alleen helpen als je er voor de volle 100% voor gaat, als je doorgaat als je eigenlijk niet meer kunt en ook op zwakke momenten de verleiding kunt weerstaan.

Je komt bij ons binnen met een doel, en dat doel behaal je alleen als je doet wat je zegt dat je gaat doen. Ik kan je op alle mogelijke manieren goed helpen, maar jij bent uiteindelijk degene die van de bank moet komen, tijd moet maken, sterk moet zijn en bewuste keuzes moet maken. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op mijn hulp, steeds weer. Ik motiveer je tijdens zwakke momenten en inspireer je als jij dat nodig hebt. Ik help je om het beste uit jezelf te halen.

Heb je een blessure of lichamelijke klachten? Juist dan kan personal training bij Star Training zeer bevorderend werken. Jeffrey helpt je bij een revalidatie en het verminderen van je klachten. Indien de klachten niet binnen afzienbare tijd afnemen, verwijst hij je naar een passende specialist uit zijn netwerk. Uit zijn ervaring zijn 95% van alle klachten op te lossen. Iedereen is echter anders, dus iedereen heeft een andere aanpak nodig om de klachten snel te verhelpen.

Wanneer?

Ik bied je 2 programma’s: 1-op-1-trainingen en groepstrainingen. Beide programma’s kun je in een 45-dagenprogamma of een 90-dagenprogramma volgen. Een andere mogelijkheid is om de 1-op-1-training volledig op jouw wensen af te stemmen.

De 1-op-1-trainingen binnen de 45 dagenprogramma’s en 90 dagenprogramma’s vinden 1 of 2 keer per week plaats. Deze momenten worden gepland aan de hand van jouw agenda. De groepstrainingen vinden 1 keer per week plaats, veelal ’s avonds, maar op aanvraag ook overdag.

Verder sta ik tot je beschikking als je vragen hebt over bijvoorbeeld je training of je voeding. Ik adviseer je graag over alle aspecten van gezond en fit leven.

Waar?

De trainingen vinden plaats in de studio van Star Training, Westerlengte 2, 8081 PZ in Elburg.

Daarnaast train je ook een aantal keren per week zelfstandig. Zelfstandig trainen kan je in de sportschool doen, maar ook thuis. Voor de programma’s van 45 en 90 dagen geldt dat je 2 à 3 keer per week zelfstandig traint. Als je de op jouw wensen afgestemde 1-op-1-training bij mij volgt, is het aantal keren per week zelfstandig trainen afhankelijk van jouw doelen en je trainingsschema.

Je voedingsschema volg je 7 dagen per week, 24 uur per dag, waar je ook bent en wat je ook doet.

Star Training: unieke coaching voor iedereen

Je voedingspatroon en levenspatroon staan met elkaar in verband. Wil je je echt fit voelen en fit blijven, dan zul je je hele voedingspatroon en levenspatroon hierop moeten aanpassen.

Wil je afvallen? Dat lukt vast met regelmatig sporten. Maar hoe zorg je ervoor dat je op termijn die kilo’s niet weer terugkrijgt?

Wil je gezonder leven en beter voor jezelf zorgen en daarom, ondanks je hectische werk, minstens een keer per week naar de sportschool gaan? Goed idee. Maar hoe push je jezelf om vol te houden en niet op te geven?

Ik ben erin gespecialiseerd om mensen blijvend in beweging te brengen en om hen te helpen dealen met het stemmetje in hun hoofd dat steeds een excuus verzint. Ik wil je laten ervaren hoeveel voldoening sport kan geven en hoe ‘moeten’ kan veranderen in ‘willen’ en in ‘doen’.

Waarom kiezen voor Star Training?

Het unieke van Star Training is dat het effect blijvend is. Of ik je nu 90 dagen of 5 jaar lang mag coachen, je traject is altijd het startpunt van een transformatie die je leven verandert.

Mijn manier van coachen stelt jou, onafhankelijk van Star Training, in staat om het behaalde resultaat vast te houden en om gezond en fit te blijven leven.

Star Training werkt anders dan andere coaches en personal trainers. Vaak maken zulke trainers je afhankelijk van hun coaching. Zo blijf je perfect fit zolang je bij hen traint, maar lukt het je niet om je mindset te veranderen.

Mijn insteek is compleet anders. Ik leer je om jezelf te motiveren, om zelf te beslissen wat je wilt en vooral om hiernaar te handelen, elke keer weer. Je leert om steeds weer de juiste keuze te maken en om verleidingen te weerstaan.

Zo blijf je gezond en fit leven, ook als je je traject bij Star Training hebt afgesloten en je doel hebt bereikt. Ik help je het heft in eigen hand te nemen: jij wilt veranderen en ik zorg dat je dat ook kunt. Ik werk als een startblok voor jou: ik geef je een vliegende start met mijn intensieve programma. Vervolgens help ik je om dit vol te houden en push ik je om steeds weer een stap dichter bij je doel te komen.

Waarin Star Training zich nog meer onderscheidt van sportscholen en personal trainers?

Commitment

Geen excuses, redenen en verhalen om eronderuit te komen. Als jij een groots effect wilt bereiken in je leven, zul je altijd op tijd moeten zijn, zul je altijd moeten doen wat nodig is en zul je je continu moeten focussen op je doelen.

Persoonlijke aanpak

We kijken naar jou als individu. De trainingen en je voedingsschema zijn voor jou op maat gemaakt en we leggen de lat altijd uitdagend hoog. Door de persoonlijke aandacht zul je bijzonder snel resultaten behalen!

Coaching

Je krijgt niet alleen fysieke training, maar we gaan we ook dieper in op je mindstate. Hoe werken je hersenen, hoe kun je de werking beïnvloeden en hoe ga je om met ‘het stemmetje’?

Resultaat

We zetten doelen die uitdagend, maar haalbaar zijn als jij doet wat nodig is. Je traject bij Star Training stelt je in staat je leven, zowel lichamelijk als geestelijk, blijvend naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek of we een match zijn!

Je staat op het punt je leven te veranderen.

We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Ontdek het zelf!