“Jeffrey krijgt je precies dáár waar jij heen wilt”

GRATIS experience training

Klantervaringen

Natuurlijk ben ik enthousiast over mijn methode. Maar wat nog belangrijker is: mijn klanten zijn enthousiast. Niet alleen over mij en mijn personal training, maar ook over het resultaat: hun transformatie.

“Afgelopen zomer heb ik bij Star Training personal training gehad. Ik kan alleen maar lovend zijn over alle facetten. Jeffrey heeft mijn workouts nieuw leven in geblazen. Tevens ben ik een stuk wijzer geworden wat betreft voeding en timing daarvan. Personal training is ook ECHT personal training met aandacht. 5 sterren.”

– Bardo Hogendoorn

“Jeffrey krijgt je precies dáár waar jij heen wilt. En nog een paar stapjes verder. Waar je verwacht enkel aan je fysiek te werken, opent een wereld van voedingsschema’s, mindset, 40% meer kunnen dan je altijd dacht, fijn vinden om kapot te gaan en de keer weer sterker te zijn. There’s no escape. Van harte aanbevolen!”

– Joris

“Jeffrey weet het beste in je naar boven te halen. Hij helpt niet alleen met je training maar ook je mindset. Bovendien is zijn voedingsadvies erg goed en goed onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek. Een aanrader!”

– Tim van Kempen

“Jeffrey heeft het vermogen om je tot ver over je grens te motiveren. Je te laten vechten zonder dat het als vechten aanvoelt. Een motivator in hart en nieren. De persoonlijke touch maakt dat je snel tot het gewenste resultaat komt. Het gevoel dat je daar aan overhoudt is niet te omschrijven.”

– Nellie Lodders

Wil jij weten waar jouw grenzen liggen en hoe je die kunt verleggen?

Wil je blijvend sterker en fitter worden? Vraag dan nu een gratis experience training aan bij Star Training!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.