Transformeer je leven met Star Training

Plan een vrijblijvend intake gesprek

Ik help je je levensstijl te veranderen

Ik vertel je graag meer over de tarieven die ik reken als personal trainer.

Zoals je waarschijnlijk al gezien hebt, vind je op deze pagina geen prijslijst van mijn diensten. Ik vertel je ook niet wat ik als personal trainer per uur kost of wat de 45 dagenprogramma’s en de 90 dagenprogramma’s kosten.

Ik geloof namelijk niet in personal training op basis van een uurtarief. Het mooie van personal training is dat het persoonlijk is. Ik kijk naar wat jij nodig hebt en naar wat jij wilt bereiken en stem daar mijn training en coaching voor jou op af.

Ik vertel je dus graag wat personal training voor jou kost, maar dan wel op een manier die bij personal training past: persoonlijk.

Ben je benieuwd hoe jouw leven kan transformeren met een personal trainer? Maak dan een afspraak voor een gratis experience training!

Gratis experience training

Volg een gratis experience training en kijk of jij en Star Training een match zijn. Tijdens deze experience training leren we elkaar kennen en laat ik je ervaren wat trainen bij Star Training inhoudt.

Op jou afgestemd

Voordat je begin aan je programma, stellen we een doel op: wat wil je bereiken? Je programma wordt volledig afgestemd op jouw doel. Zo ga je met alles wat je doet recht op je doel af.

Leer zelfstandig te trainen

Tijdens het programma leer je om zelfstandig vol te houden wat je nu leert. Ik leer je alles over mindset, over hoe je het stemmetje in je hoofd te slim af bent, over doorzetten en niet opgeven.

Blijvend resultaat

Door van tevoren scherp te hebben waar je heen wilt, kun je steeds focussen op jouw ultieme doel. Waar wil jij heen? Na het programma kijk je terug en zie je hoe groots je behaalde resultaat is.

Personal training: een blijvende investering in jezelf

Benieuwd naar mijn tarieven?

Wat kost het?

Je bent op mijn tarievenpagina beland, dus waarschijnlijk ben je benieuwd naar wat ik kost. Je wilt weten wat het kost om bijvoorbeeld een keer per week met mij te trainen, in groepsverband of 1-op-1.

Je hebt misschien al bij andere personal trainers of sportscholen geïnformeerd wat hun prijzen zijn.

Bij Star Training op de website vind je echter geen tarieven. Ik kan je geen standaard uurtarief noemen of een tarief voor 2 keer per week personal training.

Waarom?

Kies je voor een personal trainer, dan is dit een heel bewuste keuze om je leven naar een hoger niveau te tillen. Je stelt een doel en wilt dat koste wat kost bereiken.

De weg naar je doel is niet makkelijk. Je zult regelmatig het gevoel hebben dat je niet meer verder kunt, terwijl dat wel moet.

Daarom kies je voor een personal trainer. Hij is er op zwakke momenten waarop je anders op zou geven. Hij staat steeds naast je om je te motiveren. Je kunt hem steeds bereiken als je vragen hebt of twijfelt.

Aan zo’n doorlopende service als personal training kan ik geen uurtarief hangen.

Vanafprijs

Ik kan je wel een vanafprijs noemen: ik werk vanaf 150 euro.

Soms krijg ik de vraag: wat krijg ik voor dit of dat bedrag? Ik geloof niet in die insteek. Mijn wedervraag is dan ook: wat wil jij krijgen voor dit of dat bedrag?

Personal training is altijd persoonlijk. Het doel van personal training is dat jij je doel bereikt. Iedereen bereikt zijn doel op een andere manier. Ik wil je geen diensten laten afnemen die jou niet helpen je doel te bereiken. Daarom werk ik alleen met een vanafprijs, maar niet met vaste prijzen. Een ding is wel vast: jouw persoonlijke resultaat.

Meer weten?

Voor meer informatie over mijn tarieven en programma’s kun je altijd contact met me opnemen. Ik sta je graag te woord en leer je graag kennen.

Wil je mij leren kennen en meer weten over de mogelijkheden en programma’s die je kunt volgen bij Star Training, dan nodig ik je van harte uit om een gratis experience training te komen volgen.

Tijdens deze gratis training leer jij mij en mijn werkwijze en trainingswijze kennen. Ik leer op mijn beurt jou en je sport- en eetgewoontes kennen.

Mijn werkwijze in 6 stappen

Jij wilt veranderen. Daarbij kan ik je gericht en doeltreffend helpen met mijn persoonlijke aanpak die op jou is afgestemd. Mijn werkwijze is dan ook voor iedereen uniek.

Hieronder geef ik je een beeld van hoe jouw coachingsprogramma bij Star Training kan verlopen.

1. Gratis experience training

Je volgt een gratis experience training bij Star Training. Deze training zorgt ervoor dat we persoonlijk kunnen kennismaken. Jij maakt kennis met mij als motivator, coach en kennisdeler en ik maak kennis met jou, jouw commitment en je doelen.

LET OP: 100% commitment is een vereiste. Als jij niet voor 100% bent toegewijd aan het behalen van je doelen, kan ik je niet helpen.

2. Mag ik je helpen?

Aan de hand van de training bepaal je of Star Training en jij een match zijn.

3. Kennismaken en doelen bepalen

Ben je overtuigd? Dan gaan we samen kijken naar wat jij wilt bereiken. We stellen samen je persoonlijke doelen op en letten er daarbij op dat die doelen haalbaar en houdbaar zijn.

4. Trainingsschema en voedingsschema vaststellen

Je doelen vormen de basis voor je trainingsschema en je voedingsschema. We passen deze schema’s aan op jouw drukke leven en zorgen ervoor dat beide schema’s voor jou haalbaar zijn. Besef je wel dat haalbaar niet hetzelfde betekent als makkelijk.

5. Hard werken

We gaan aan de slag. And we mean business: de lat ligt uitdagend hoog en je zult jezelf keer op keer moeten overwinnen. Naast fysieke training bij Star Training en zelfstandige training ontvang je een passend voedingsschema. Dat voedingsschema volg je elk uur, elke dag, elke week. Dit voedingsschema wordt aangepast op jouw doel, behoeften en levensstijl. Zo zorg je ervoor dat je jouw doel niet alleen behaalt, maar nog veel belangrijker, ook behoudt.  Ook help ik je inzicht te krijgen in hoe je hersenen werken op het gebied van motivatie en hoe je die werking zo kunt beïnvloeden dat je verleidingen kunt weerstaan.

6. Op naar je doel

Je bent gestart met je transformatie. Ik help je door te zetten, ik sta achter je om je steeds te motiveren. Ik deel mijn kennis over voeding en mentale processen met je om je dichter en dichter naar je doel te pushen.

Benieuwd geworden?

Neem gerust contact met me op om jouw transformatie te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We nemen binnen 24 uur contact met je op.