Echt fitter worden en je doelen behalen?

Meld je dan nu aan voor een gratis proeftraining of plan een kennismaking voor personal training in Elburg!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Personal trainer Elburg: fitness met resultaat

Ben je bezig met afvallen, maar gaat het niet zoals je had verwacht? Wil je gewoonweg in vorm blijven, beter in je vel zitten of juist fitter worden? Soms heb je iemand nodig buiten jezelf die je extra kan motiveren om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Die samen met jou voor resultaat wilt gaan en je helpt de beste versie van jezelf te worden. Bij dat proces is een personal trainer in Elburg ontzettend welkom.

Je levensstijl verbeteren vraagt namelijk meer dan alleen sporten en gezond eten; je moet je grenzen opzoeken, de balans vinden tussen wat je nu kan en waar je naartoe wilt en je mindset aanpassen. Een personal trainer in Elburg kan jou daarbij helpen. Jij kunt rekenen op een motiverende coach, ongelimiteerde aanmoediging en een blijvend resultaat. Ook kun je altijd bij ons terecht voor advies. De stap naar personal training is de beste stap die je kunt zetten voor jouw gezondheid. Op naar een fitte toekomst!

Bekijk wat een Personal trainer voor jou kan betekenen.

Jouw persoonlijke personal trainer en motivatiecoach

Star Training gaat samen met jou voor resultaat. We helpen je om meer spiermassa op te bouwen, eindelijk die kilo’s kwijt te raken en/of om fit te worden. Wat je doel ook is, met personal training bij Star Training ga je echt aan de slag, zodat jij de persoon kunt zijn die altijd al hebt willen zijn. Het enige wat jij hoeft te doen is er 100% voor gaan! Jeffrey werkt als personal trainer in Elburg uitsluitend samen met mensen die hard willen werken en gemotiveerd zijn. Maar al jouw inspanningen zijn niet voor niets. Jouw werk wordt rijkelijk beloond: je krijgt meer energie, geeft je gezondheid een boost en kan met een trots gevoel in de spiegel kijken naar wat je bereikt hebt.

Personal training bij Star Training

De programma’s die je bij Star Training kunt volgen op het gebied van personal training, zijn:

Zowel de 1-op-1-training als de groepstraining kun je volgen in een 45 dagenprogramma (introductieprogramma) of een 90 dagenprogramma. Kies je voor 1-op-1-training, dan heb je nog een derde optie: de duur van je programma wordt dan geheel voor jou op maat gemaakt, passend bij jouw drukke leven.

Next level personal training

Personal training is next level coaching, waarbij wij samen met jou het maximale resultaat willen behalen. Bij Star Training in Elburg gaat het er ons om dat je jouw persoonlijke doelen niet alleen voor nu behaald, maar voor je hele leven. Dat zal doorbijten en hard werken zijn, maar daarna wil je niet meer anders. We gaan samen op zoek naar zowel fysiek als mentaal de allerbeste versie van jezelf.

Op maat gemaakt trainingsprogramma

Je hebt het waarschijnlijk altijd druk met werk, kinderen, school en allerlei andere zaken. Maar geen zorgen: alle training- en voedingsschema’s worden op maat gemaakt voor jouw leven. Je hoeft hierdoor niet minder hard te werken, maar wordt wel geholpen om in jouw agenda een plek in te bouwen om aan je gezondheid te werken. Zodat onze personal training voor iedereen haalbaar is en jij kunt fitnessen met resultaat.

Til je leven naar een hoger niveau

Onze personal trainer in Elburg geeft je een programma voor een bepaalde periode. Hierin gaan we intensief met elkaar aan de slag om jouw leven naar een nieuw niveau te tillen. Aan het einde van deze periode heb je alle handvaten om door te gaan en jezelf te blijven uitdagen. Dit is het begin van het leven waar je altijd van gedroomd hebt.

Bekend van Obese

Jeffrey Staring is jouw personal coach in Elburg. Jeffrey was eerder te zien in het tv-programma Obese, waar hij deelnemer Vincent hielp met afvallen. Die samenwerking beviel ontzettend goed. Vincent is heel wat kilo’s kwijt en hij is sterker en fitter dan hij de laatste jaren is geweest. Daarom hebben Vincent en Jeffrey samen het programma Project You! in het leven geroepen. Ben jij ook klaar om de eerste stap naar een gezonder leven te zetten? Vraag dan een GRATIS proeftraining aan.

Personal trainer iets voor jou?

De personal training bij Startraining is voor iedereen die resultaat wil boeken en er echt voor wil gaan. Herken jij je in onderstaande punten?

– Iets goeds wil doen voor jezelf
– Wat kilo’s kwijt wil
– Je wel wat hulp kan gebruiken
– Echt sterker wil worden
– Van dat laatste vetrolletje af wil
– Het beste uit jezelf wil halen
– Blessurevrij wil sporten
– Ontzettend gemotiveerd bent om er een succes van te maken
– Wil leren hoe je fit wordt en blijft
– Af en toe een stok achter de deur nodig hebt

Proeftraining aanvragen

Dit vinden klanten van de personal training bij Startraining

“Sinds 4 maanden maak ik voor het eerste sinds tijden weer gebruik van een personal trainer. Hoewel ik in het begin sceptisch was, mag het resultaat er al zijn. Niet alleen ben ik al 7,5 kg kwijt, maar ik ben ook nog eens veel fitter geworden. Zonder Jeffrey was dat niet gelukt, hij heeft me namelijk gemotiveerd op momenten dat ik normaal was afgehaakt. We hebben alweer nieuwe doelen gesteld en ik begin het sporten (bijna) leuk te vinden.”

– Iris Abbas –

“Jeffrey heeft het vermogen om je tot ver over je grens te motiveren. Je te laten vechten zonder dat het als vechten aanvoelt. Een motivator in hart en nieren. De persoonlijke touch maakt dat je snel tot het gewenste resultaat komt. Het gevoel dat je daar aan overhoudt is niet te omschrijven.”

– Nellie Lodders –

“Afgelopen zomer heb ik bij Star Training personal training gehad. Ik kan alleen maar lovend zijn over alle facetten. Jeffrey heeft mijn workouts nieuw leven in geblazen. Tevens ben ik een stuk wijzer geworden wat betreft voeding en timing daarvan. Personal training is ook ECHT personal training met aandacht. 5 sterren.”

– Bardo Hogendoorn –

Praktische informatie

Alles wat je moet weten over Startraining

Wat?

45 dagen, 90 dagen of een zelf bepaald aantal dagen, 1-op-1 of in een groep: bij Star Training heb je de keuze. Al onze programma’s hebben echter hetzelfde doel: jij maakt een transformatie mee en die transformatie is blijvend. Je aanmelding bij Star Training is het begin van een ander leven: je leert wat sporten en gezond eten met je lichaam en geest doen. Het is even doorbijten, maar daarna wil je nooit meer terug. Je voelt je beter, krachtiger en sterker en je hele mindset is veranderd.

Meer informatie opvragen

Wie?

Personal training is in principe voor iedereen, ook voor mensen met klachten of (lichte) blessures. Juist bij zulke klachten kan trainen met persoonlijke aandacht je herstel bevorderen.

De enige voorwaarde waar je wel aan moet voldoen, is dat je gemotiveerd bent en bereid bent te werken. Je moet het onderste uit de kan willen halen. Wat het onderste uit de kan precies is, is voor iedereen anders, en daar gaat het ook niet om. Met jouw 100% commitment zorgen we er samen voor dat je je doelen haalt.

Meer informatie opvragen

Wanneer?

De groepstraining vindt 1 keer per week op een vast tijdstip plaats. Daarnaast train je ook enkele keren per week zelfstandig. Dit doe je thuis of in de sportschool.

Volg je 1-op-1-training, dan leggen we de trainingsmomenten in overleg vast. Tijdens de intake bekijken we hoe we je trainingsschema in jouw planning kunnen inpassen.

Meer informatie opvragen

Prijs personal trainer?

Natuurlijk wil je graag vooraf weten waar je aan toe bent. Niet alleen of ik je kan helpen bij het behalen van je doelen, maar ook wat betreft de kosten. Om van beide een goede inschatting te kunnen maken, plan ik graag samen met jou een proeftraining of kennismaking in. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Gratis proeftraining of kennismaking plannen

Waar?

Star Training
Westerlengte 2
8081 PZ Elburg
info@startraining.nl.nl

Personal trainer Elburg: ben jij er klaar voor?

Wil jij liever vandaag dan morgen transformeren in de persoon die je altijd al hebt willen zijn? Ben je bereid om hier hard voor te werken, maar ook om je successen te vieren? Dan ben ik op zoek naar jou! Bekijk snel welk programma het beste bij jou past of neem contact op voor meer informatie. Als we samen aan de slag gaan, zul je zien dat er meer uit het leven te halen valt dan je ooit had gedacht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We nemen binnen 24 uur contact met je op.