Echt fitter worden en je doelen behalen?
Meld je dan nu aan voor een gratis proeftraining of plan een kennismaking!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Personal trainer Naarden

Voor eens en altijd veranderen in de beste versie van jezelf: het kan, mits je het niet alleen wilt doen. Om jouw levensstijl te verbeteren, is namelijk meer nodig dan alleen sporten en gezond eten: je moet grenzen verleggen, je mindset aanpassen en jezelf overtreffen. Bij dat proces is een personal trainer in Naarden ontzettend welkom. Jij kunt op ongelimiteerde aanmoediging rekenen, altijd bij ons terecht voor advies en blijvend resultaat boeken. Een investering in personal training is de beste investering die je kunt doen in jouw gezondheid. Het leven zal je harder toelachen dan ooit.

Bekijk wat een personal trainer voor jou kan betekenen.

Personal trainer in Naarden op maat

Star Training, personal trainer in Naarden, helpt jou om fit te worden, eindelijk die kilo’s kwijt te raken of meer spiermassa op te bouwen. Wat je doel ook is, jij kunt binnenkort de persoon zijn die je altijd al hebt willen zijn. Daarvoor is wel één ding noodzakelijk: totale toewijding. Je moet er echt 100% voor gaan. Onze personal trainer Jeffrey werkt dan ook uitsluitend samen met mensen die gemotiveerd zijn en hard willen werken. Geen zorgen: dat werk is niet voor niets, al jouw inspanningen zullen rijkelijk beloond worden: je krijgt meer energie, geeft je gezondheid een boost en zal met een gelukzalig gevoel in de spiegel kijken naar wat je bereikt hebt.

Programma’s personal trainer Naarden

De programma’s die je bij Star Training in Naarden kunt volgen, zijn:

Zowel de 1-op-1-training als de groepstraining kun je volgen in een 45 dagenprogramma (introductieprogramma) of een 90 dagenprogramma. Kies je voor 1-op-1-training, dan heb je nog een derde optie: de duur van je programma wordt dan geheel voor jou op maat gemaakt, passend bij jouw drukke leven.

Maximaal resultaat

Bij Star Training krijg je niet zomaar training, maar een persoonlijke training van jouw personal trainer in Naarden. Dit is next level coaching, waarbij, wij samen met jou gaan voor maximaal resultaat. Hierdoor behaal je resultaten niet voor even, maar voor het leven. Je moet daarvoor hard werken en doorbijten, maar daarna wil je nooit meer anders. Je wordt met mijn hulp zowel fysiek als mentaal de allerbeste versie van jezelf;

Afgestemd op jouw behoeften

Je hebt het waarschijnlijk altijd druk, daarom worden alle trainingen en voeding op jouw leven afgestemd. Dit betekent niet dat je minder hard hoeft te werken, maar dat je geholpen wordt om een prominente plek in jouw schema in te bouwen om aan je gezondheid te werken.

Intensief programma

Je volgt een programma van een bepaalde periode. Hierin gaan we intensief aan de slag. Aan het einde van deze periode heb je alle handvaten om door te gaan en jezelf te blijven uitdagen. Je voelt het aan alles: dit is het begin van het leven waar je altijd van gedroomd hebt;

Bekend van Obese

Jeffrey Staring is jouw personal trainer in Naarden. Je kunt hem bijvoorbeeld kennen van Obese, waar hij deelnemer Vincent liet zien hoe hij ervoor kon zorgen dat het leven hem weer toelachte. Deze samenwerking beviel zó goed, dat Vincent en Jeffrey samen het programma Project You in leven hebben geroepen. Ben jij ook klaar om gezonder te worden? Vraag dan een GRATIS proeftraining aan.

Personal trainer iets voor jou?

De personal trainer in Naarden is er voor iedereen die resultaat wil boeken en er echt voor wil gaan. Herken jij je in onderstaande punten?

– Iets goeds wil doen voor jezelf
– Wat kilo’s kwijt wil
– Je wel wat hulp kan gebruiken
– Echt sterker wil worden
– Van dat laatste vetrolletje af wil
– Het beste uit jezelf wil halen
– Blessurevrij wil sporten
– Ontzettend gemotiveerd bent om er een succes van te maken
– Wil leren hoe je fit wordt en blijft
– Af en toe een stok achter de deur nodig hebt

Proeftraining aanvragen

Dit vinden klanten van de personal training in Naarden

“Sinds 4 maanden maak ik voor het eerste sinds tijden weer gebruik van een personal trainer. Hoewel ik in het begin sceptisch was, mag het resultaat er al zijn. Niet alleen ben ik al 7,5 kg kwijt, maar ik ben ook nog eens veel fitter geworden. Zonder Jeffrey was dat niet gelukt, hij heeft me namelijk gemotiveerd op momenten dat ik normaal was afgehaakt. We hebben alweer nieuwe doelen gesteld en ik begin het sporten (bijna) leuk te vinden.”

– Iris Abbas –

“Jeffrey heeft het vermogen om je tot ver over je grens te motiveren. Je te laten vechten zonder dat het als vechten aanvoelt. Een motivator in hart en nieren. De persoonlijke touch maakt dat je snel tot het gewenste resultaat komt. Het gevoel dat je daar aan overhoudt is niet te omschrijven.”

– Nellie Lodders –

“Afgelopen zomer heb ik bij Star Training personal training gehad. Ik kan alleen maar lovend zijn over alle facetten. Jeffrey heeft mijn workouts nieuw leven in geblazen. Tevens ben ik een stuk wijzer geworden wat betreft voeding en timing daarvan. Personal training is ook ECHT personal training met aandacht. 5 sterren.”

– Bardo Hogendoorn –

Praktische informatie

Alles wat je moet weten over jouw personal trainer in Naarden

Wat?

45 dagen, 90 dagen of een zelf bepaald aantal dagen, 1-op-1 of in een groep: bij Star Training heb je de keuze. Al onze programma’s hebben echter hetzelfde doel: jij maakt een transformatie mee en die transformatie is blijvend. Je aanmelding bij Star Training is het begin van een ander leven: je leert wat sporten en gezond eten met je lichaam en geest doen. Het is even doorbijten, maar daarna wil je nooit meer terug. Je voelt je beter, krachtiger en sterker en je hele mindset is veranderd.

Meer informatie opvragen

Wie?

De personal trainer in Naarden is er in principe voor iedereen, ook voor mensen met klachten of (lichte) blessures. Juist bij zulke klachten kan trainen met persoonlijke aandacht je herstel bevorderen.

De enige voorwaarde waar je wel aan moet voldoen, is dat je gemotiveerd bent en bereid bent te werken. Je moet het onderste uit de kan willen halen. Wat het onderste uit de kan precies is, is voor iedereen anders, en daar gaat het ook niet om. Met jouw 100% commitment zorgen we er samen voor dat je je doelen haalt.

Meer informatie opvragen

Wanneer?

De groepstraining vindt 1 keer per week op een vast tijdstip plaats. Daarnaast train je ook enkele keren per week zelfstandig. Dit doe je thuis of in de sportschool.

Volg je 1-op-1-training, dan leggen we de trainingsmomenten in overleg vast. Tijdens de intake bekijken we hoe we je trainingsschema in jouw planning kunnen inpassen.

Meer informatie opvragen

Prijs personal trainer Naarden?

Natuurlijk wil je graag vooraf weten waar je aan toe bent. Niet alleen of ik je kan helpen bij het behalen van je doelen, maar ook wat betreft de kosten. Om van beide een goede inschatting te kunnen maken, plan ik graag samen met jou een proeftraining of kennismaking in. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Gratis proeftraining of kennismaking plannen

Waar?

Star Training
Westerlengte 2
8081 PZ Elburg

Personal trainer Naarden: ben jij er klaar voor?

Wil jij liever vandaag dan morgen transformeren in de persoon die je altijd al hebt willen zijn? Ben je bereid om hier hard voor te werken, maar ook om je successen te vieren? Dan ben ik op zoek naar jou! Bekijk snel welk programma het beste bij jou past of neem contact op voor meer informatie. Als we samen aan de slag gaan, zul je zien dat er meer uit het leven te halen valt dan je ooit had gedacht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We nemen binnen 24 uur contact met je op.