Je doelen behalen met Personal training in Elburg?

Meld je dan nu aan voor een gratis proeftraining of plan een kennismaking voor personal training in Elburg!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Personal training in Elburg: jouw doelen behalen

Wil je graag afvallen of wil je gewoonweg in vorm blijven, beter in je vel zitten of juist fitter worden? Dan is het soms fijn om iemand in de buurt te hebben die je extra kan motiveren! Met de personal training van Startraining kun je jouw persoonlijke doelen wel bereiken. Wij gaan namelijk samen met jouw voor resultaat! Dus lees snel verder om te ontdekken of onze personal training in Elburg ook iets voor jou is.

Het veranderen van je levensstijl kan lastig zijn. Het is namelijk meer dan alleen extra bewegen, fitness en gezond eten. Tijdens onze training helpen wij jou je grenzen op te zoeken en balans te vinden tussen jouw doelen en je eigen lichaam. Onze personal trainers staan jou bij als stok achter de deur, motivatie coach en ongelimiteerde aanmoediging. Een personal training sessie inplannen is wellicht de beste stap die jij kunt zetten op weg naar een gezonde en fitte toekomst. Je krijgt van ons dan een persoonlijk voedingsschema en een op maat gemaakt trainingsprogramma en extra begeleiding.

Bekijk wat onze personal training voor jou kan betekenen.
Personal-training-Startraining-Elburg

Persoonlijke en op maat gemaakte personal training

Samen met jou, gaan wij altijd voor het behalen van jouw doelen. We helpen je om meer spiermassa op te bouwen, eindelijk die kilo’s kwijt te raken en/of om echt fit te worden en te blijven. Het maakt eigenlijk niet uit wat je doel ook is, bij Star Training ga je echt aan de slag. Zo weet je zeker dat je dit keer wel echt iets veranderd.. Het enige wat jij hoeft te doen is er 100% voor gaan! Dat is ook direct onze harde eis! Wij werken namelijk graag met mensen die hard willen werken en gemotiveerd zijn om echt iets te veranderen. Op deze manier is succes namelijk gegarandeerd en weet je zeker dat je ook op de lange termijn resultaat boekt. Dat doen we door een unieke combinatie van krachttraining, cardio fitness en high intensity training.

Personal training bij Star Training

De programma’s die je bij Star Training kunt volgen op het gebied van personal training, zijn:

Zowel de 1-op-1-training als de groepstraining kun je volgen in een 45 dagenprogramma (introductieprogramma) of een 90 dagenprogramma. Kies je voor 1-op-1-training, dan heb je nog een derde optie: de duur van je programma wordt dan geheel voor jou op maat gemaakt, passend bij jouw drukke leven.

Next level personal training

Personal training is next level coaching, waarbij wij samen met jou het maximale resultaat willen behalen. Bij Star Training in Elburg gaat het er ons om dat je jouw persoonlijke doelen niet alleen voor nu behaald, maar voor je hele leven. Dat zal doorbijten en hard werken zijn, maar daarna wil je niet meer anders. We gaan samen op zoek naar zowel fysiek als mentaal de allerbeste versie van jezelf.

Op maat gemaakt trainingsprogramma

Je hebt het waarschijnlijk altijd druk met werk, kinderen, school en allerlei andere zaken. Maar geen zorgen: alle training- en voedingsschema’s worden op maat gemaakt voor jouw leven. Je hoeft hierdoor niet minder hard te werken, maar wordt wel geholpen om in jouw agenda een plek in te bouwen om aan je gezondheid te werken. Zodat onze personal training voor iedereen haalbaar is en jij kunt fitnessen met resultaat.

Til je leven naar een hoger niveau

Onze personal trainer in Elburg geeft je een programma voor een bepaalde periode. Hierin gaan we intensief met elkaar aan de slag om jouw leven naar een nieuw niveau te tillen. Aan het einde van deze periode heb je alle handvaten om door te gaan en jezelf te blijven uitdagen. Dit is het begin van het leven waar je altijd van gedroomd hebt.

Bekend van Obese

Jeffrey Staring is jouw personal coach in Elburg. Jeffrey was eerder te zien in het tv-programma Obese, waar hij deelnemer Vincent hielp met afvallen. Die samenwerking beviel ontzettend goed. Vincent is heel wat kilo’s kwijt en hij is sterker en fitter dan hij de laatste jaren is geweest. Daarom hebben Vincent en Jeffrey samen het programma Project You! in het leven geroepen. Ben jij ook klaar om de eerste stap naar een gezonder leven te zetten? Vraag dan een GRATIS proeftraining aan.

Is onze Personal training iets voor jou?

De personal training bij Startraining is geschikt voor iedereen die echt aan de slag wil met zijn fitness. Herken jij je in onderstaande punten?

– Iets goeds wil doen voor jezelf
– Wat kilo’s kwijt wil
– Je wel wat hulp kan gebruiken
– Echt sterker wil worden
– Van dat laatste vetrolletje af wil
– Het beste uit jezelf wil halen
– Blessurevrij wil sporten
– Ontzettend gemotiveerd bent om er een succes van te maken
– Wil leren hoe je fit wordt en blijft
– Af en toe een stok achter de deur nodig hebt

Proeftraining aanvragen

Dit vinden klanten van de personal training bij Startraining in Elburg

“Sinds 4 maanden maak ik voor het eerste sinds tijden weer gebruik van een personal trainer. Hoewel ik in het begin sceptisch was, mag het resultaat er al zijn. Niet alleen ben ik al 7,5 kg kwijt, maar ik ben ook nog eens veel fitter geworden. Zonder Jeffrey was dat niet gelukt, hij heeft me namelijk gemotiveerd op momenten dat ik normaal was afgehaakt. We hebben alweer nieuwe doelen gesteld en ik begin het sporten (bijna) leuk te vinden.”

– Iris Abbas –

“Jeffrey heeft het vermogen om je tot ver over je grens te motiveren. Je te laten vechten zonder dat het als vechten aanvoelt. Een motivator in hart en nieren. De persoonlijke touch maakt dat je snel tot het gewenste resultaat komt. Het gevoel dat je daar aan overhoudt is niet te omschrijven.”

– Nellie Lodders –

“Afgelopen zomer heb ik bij Star Training personal training gehad. Ik kan alleen maar lovend zijn over alle facetten. Jeffrey heeft mijn workouts nieuw leven in geblazen. Tevens ben ik een stuk wijzer geworden wat betreft voeding en timing daarvan. Personal training is ook ECHT personal training met aandacht. 5 sterren.”

– Bardo Hogendoorn –

Praktische informatie

Alles wat je moet weten over Startraining

Wat?

45 dagen, 90 dagen of een zelf bepaald aantal dagen, 1-op-1 of in een groep: bij Star Training heb je de keuze. Al onze programma’s hebben echter hetzelfde doel: jij maakt een transformatie mee en die transformatie is blijvend. Je aanmelding bij Star Training is het begin van een ander leven: je leert wat sporten en gezond eten met je lichaam en geest doen. Het is even doorbijten, maar daarna wil je nooit meer terug. Je voelt je beter, krachtiger en sterker en je hele mindset is veranderd.

Meer informatie opvragen

Wie?

Personal training is in principe voor iedereen, ook voor mensen met klachten of (lichte) blessures. Juist bij zulke klachten kan trainen met persoonlijke aandacht je herstel bevorderen.

De enige voorwaarde waar je wel aan moet voldoen, is dat je gemotiveerd bent en bereid bent te werken. Je moet het onderste uit de kan willen halen. Wat het onderste uit de kan precies is, is voor iedereen anders, en daar gaat het ook niet om. Met jouw 100% commitment zorgen we er samen voor dat je je doelen haalt.

Meer informatie opvragen

Wanneer?

De groepstraining vindt 1 keer per week op een vast tijdstip plaats. Daarnaast train je ook enkele keren per week zelfstandig. Dit doe je thuis of in de sportschool.

Volg je 1-op-1-training, dan leggen we de trainingsmomenten in overleg vast. Tijdens de intake bekijken we hoe we je trainingsschema in jouw planning kunnen inpassen.

Meer informatie opvragen

Prijs personal trainer?

Natuurlijk wil je graag vooraf weten waar je aan toe bent. Niet alleen of ik je kan helpen bij het behalen van je doelen, maar ook wat betreft de kosten. Om van beide een goede inschatting te kunnen maken, plan ik graag samen met jou een proeftraining of kennismaking in. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Gratis proeftraining of kennismaking plannen

Waar?

Star Training
Westerlengte 2
8081 PZ Elburg
info@startraining.nl.nl

Personal training bij Startraining: ben jij er klaar voor?

Wil jij liever vandaag dan morgen transformeren in de persoon die je altijd al hebt willen zijn? Ben je bereid om hier hard voor te werken, maar ook om je successen te vieren? Dan ben ik op zoek naar jou! Bekijk snel welk personal training programma het beste bij jou past of neem contact op voor meer informatie. Als we samen aan de slag gaan, zul je zien dat er meer uit het leven te halen valt dan je ooit had gedacht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We nemen binnen 24 uur contact met je op.