Word de fitste versie van jezelf.

Personal Training Naarden

Jij zoekt personal training waarmee je fitter, sterker en strakker wordt? Dan zit je bij Star Training in Elburg helemaal goed! Onze personal trainers helpen jou je doelen te behalen. Alles draait bij ons namelijk om jou.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Personal Training: Persoonlijk. Doelgericht. Op maat.

Bij Star Training krijg je niet zomaar personal training, maar helpen wij je echt fitter te worden en te blijven. We gaan namelijk voor blijvend resultaat. Hiervoor zul je intensief aan de slag moeten, maar dat is het zeker waard..

Trainingsprogramma op maat

Iedereen heeft zijn eigen doelen en elk lichaam is anders, daarom krijg je van ons altijd trainings advies op maat. Onze personal trainers vertellen je precies wat jij het beste kunt doen. Samen gaan jullie aan de slag om de doelen te behalen. De trainer is jouw stok achter de deur, motivatiecoach en voedingsassistent.

Voedingsadvies

Om fit te worden en te blijven heb je goede brandstof nodig, juist daarom voorzien onze coaches jou ook van gericht voedingsadvies. Of je nu wil afvallen, aankomen of gewoonweg sterker wil worden, voor elk doel hebben zij een antwoord.

Help mij fit worden

Persoonlijk

Jouw trainingen en voeding worden op jou en je (drukke) leven afgestemd.

Intensief

Je bent klaar om de uitdaging aan te gaan en wil het beste uit jezelf halen!

Voedingsadvies

Als je het beste uit jezelf wil halen en fit wilt worden, heb je goede brandstof nodig. Daarom geven onze personal trainers ook voedingsadvies.

Training op maat

Onze personal trainers stemmen de training af op jouw doelen en mogelijkheden. Zo weet je zeker dat je er alles aan doet om fit te worden.

Past personal training bij mij?

Personal training is zeker niet voor iedereen. Daarom hebben we een korte checklist voor je gemaakt om te zien of PT iets voor jou kan zijn.

– Je wil graag iets goeds doen voor jezelf en je lichaam
– Je wil wat kilo’s kwijt
– Je een stok achter de deur nodig hebt
– Je wil echt sterker worden
– Je wil resultaat zien
– Je wil van dat laatste vetrolletje af
– Je iemand nodig hebt die je aanmoedigt en coacht
– Je wil nu en in de toekomst blessurevrij sporten
– Je bent ontzettend gemotiveerd om er een succes van te maken

Kun jij veel vragen met ja beantwoorden, dan kan een personal trainer best wel eens iets voor jou zijn.

Proeftraining aanvragen

Ik leer je jezelf motiveren!

Mijn insteek is compleet anders. Ik leer je om jezelf te motiveren, om zelf te beslissen wat je wilt en vooral om hiernaar te handelen, elke keer weer. Je leert om steeds weer de juiste keuze te maken en om verleidingen te weerstaan.

Zo blijf je gezond en fit leven, ook als je je traject bij Star Training hebt afgesloten en je doel hebt bereikt. Ik help je het heft in eigen hand te nemen: jij wilt veranderen en ik zorg dat je dat ook kunt. Ik werk als een startblok voor jou: ik geef je een vliegende start met mijn intensieve programma. Vervolgens help ik je om dit vol te houden en push ik je om steeds weer een stap dichter bij je doel te komen.

– Jeffrey Staring –

Trainen op een fijne plek!

Natuurlijk sport je graag op een plek waar jij je thuis voelt en waar je het beste uit jezelf kunt halen. Dat begrijpen wij maar al te goed, juist daarom kun je bij ons altijd een kennismaking aanvragen. Zo maak je alvast kennis met de sportschool, jouw personal trainer en andere sporters. Wel zo fijn!

Help mij fit worden

Dit vinden andere sporters van Star Training

"Personal training van Jeffrey is voor mij precies wat ik nodig had. Sinds ik ben begonnen ben ik niet alleen 7kg afgevallen, ik ben ook sterker en vooral slanker geworden."

Mirjam ten AkkerNaarden

"Bij Jeffrey voelde ik mij meteen op mijn gemak en hij zorgt ervoor dat ik altijd het beste uit mijzelf weet te halen. Van nature ben ik namelijk een beetje lui, maar hij houdt mij scherp."

AnniekHuizen

"De Private Gym van Jeffrey bevat alles wat je nodig hebt om goed te kunnen trainen. Met zijn hulp ben ik in 4 maanden dan ook al 8kg kwijt. Nog een paar te gaan en dan volhouden".

Anja van StralenAmsterdam

Elke dag een stapje verder!

Zin om samen met onze personal trainers aan de slag te gaan of kennis te maken? Wacht niet langer, zet de eerste stap en vraag de startinformatie aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.