Heb je interesse in personal training?
Meld je dan nu aan voor een gratis proeftraining of plan een kennismaking!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Personal training in Elburg

Dus jij bent op zoek naar personal training die het beste uit je naar boven haalt, die je helpt je grenzen te overwinnen en ervoor zorgt dat je echt resultaat boekt. Dan zit je bij Star Training helemaal goed! Bij ons draait het namelijk allemaal om jou en jouw doelen. Je volgt dus niet alleen trainingen, maar je krijgt ook begeleiding en advies. Je hoeft het dus niet alleen te doen, maar we doen het samen. Wij geven personal training in Elburg.

Ontdek het zelf

Resultaatgerichte personal training

De naam zegt het al: ik train je persoonlijk en ben er dus speciaal voor jou! Om je te helpen, inspireren en waar nodig te motiveren. Jij staat in het middelpunt, alles draait namelijk om jouw transformatie. Dit alles met maar 1 doel, jou helpen om de beste versie van jezelf te worden. Daarom is onze personal training er op gericht om je niet alleen te helpen om fitter te worden, maar ook juist om fit te blijven.

Personal training bij Star Training

De programma’s die je bij Star Training kunt volgen op het gebied van personal training, zijn:

Zowel de 1-op-1-training als de groepstraining kun je volgen in een 45 dagenprogramma (introductieprogramma) of een 90 dagenprogramma. Kies je voor 1-op-1-training, dan heb je nog een derde optie: de duur van je programma wordt dan geheel voor jou op maat gemaakt, passend bij jouw drukke leven.

Commitment

Ik kan je een hoop leren tijdens de personal training, maar voor commitment moet je zelf zorgen. Jij moet willen veranderen en daarvoor hard willen werken. Maar als dat goed zit, zorgen wij er samen voor dat je jouw doelen gaat behalen.

Training

Training is een cruciaal onderdeel van je transformatie. Ik train je 1-op-1 of in een groep en zo richten we ons samen volledig op het behalen van je doel. Je volgt een strak trainingsschema en traint niet alleen met mij, maar ook meerdere keren per week zelfstandig. Je krijgt daarvoor van mij natuurlijk alle tools die je nodig hebt.

Voedingsschema

Je krijgt niet alleen een trainingsschema, maar ook een voedingsschema dat op jouw is afgestemd. Voeding is namelijk de brandstof van ons lichaam en dus een belangrijk onderdeel van jouw succes. Met mijn kennis en jouw inzet gaan we ervoor zorgen dat je sterker en fitter wordt.

Resultaat gericht

Je doel behalen, daar doe je het voor. Daarom is onze personal training effectief en doelgericht. Met het trainingsschema en voedingsschema ligt je doel dan ook binnen handbereik. Als jij maar hard genoeg traint weet ik zeker dat je resultaat gaat behalen.

Personal training iets voor jou?

De personal training bij Star Training is voor iedereen die resultaat wil boeken en er echt voor wil gaan. Herken jij je in onderstaande punten?

– Iets goeds wil doen voor jezelf
– Wat kilo’s kwijt wil
– Je wel wat hulp kan gebruiken
– Echt sterker wil worden
– Van dat laatste vetrolletje af wil
– Het beste uit jezelf wil halen
– Blessurevrij wil sporten
– Ontzettend gemotiveerd bent om er een succes van te maken
– Wil leren hoe je fit wordt en blijft
– Af en toe een stok achter de deur nodig hebt

Proeftraining aanvragen

Dit vinden klanten van de personal training bij Star Training

“Sinds 4 maanden maak ik voor het eerste sinds tijden weer gebruik van een personal trainer. Hoewel ik in het begin sceptisch was, mag het resultaat er al zijn. Niet alleen ben ik al 7,5 kg kwijt, maar ik ben ook nog eens veel fitter geworden. Zonder Jeffrey was dat niet gelukt, hij heeft me namelijk gemotiveerd op momenten dat ik normaal was afgehaakt. We hebben alweer nieuwe doelen gesteld en ik begin het sporten (bijna) leuk te vinden.”

– Iris Abbas –

“Jeffrey heeft het vermogen om je tot ver over je grens te motiveren. Je te laten vechten zonder dat het als vechten aanvoelt. Een motivator in hart en nieren. De persoonlijke touch maakt dat je snel tot het gewenste resultaat komt. Het gevoel dat je daar aan overhoudt is niet te omschrijven.”

– Nellie Lodders –

“Afgelopen zomer heb ik bij Star Training personal training gehad. Ik kan alleen maar lovend zijn over alle facetten. Jeffrey heeft mijn workouts nieuw leven in geblazen. Tevens ben ik een stuk wijzer geworden wat betreft voeding en timing daarvan. Personal training is ook ECHT personal training met aandacht. 5 sterren.”

– Bardo Hogendoorn –

Praktische informatie

Alles wat je moet weten over Star Training

Wat?

45 dagen, 90 dagen of een zelf bepaald aantal dagen, 1-op-1 of in een groep: bij Star Training heb je de keuze. Al onze programma’s hebben echter hetzelfde doel: jij maakt een transformatie mee en die transformatie is blijvend. Je aanmelding bij Star Training is het begin van een ander leven: je leert wat sporten en gezond eten met je lichaam en geest doen. Het is even doorbijten, maar daarna wil je nooit meer terug. Je voelt je beter, krachtiger en sterker en je hele mindset is veranderd.

Meer informatie opvragen

Wie?

Personal training is in principe voor iedereen, ook voor mensen met klachten of (lichte) blessures. Juist bij zulke klachten kan trainen met persoonlijke aandacht je herstel bevorderen.

De enige voorwaarde waar je wel aan moet voldoen, is dat je gemotiveerd bent en bereid bent te werken. Je moet het onderste uit de kan willen halen. Wat het onderste uit de kan precies is, is voor iedereen anders, en daar gaat het ook niet om. Met jouw 100% commitment zorgen we er samen voor dat je je doelen haalt.

Meer informatie opvragen

Wanneer?

De groepstraining vindt 1 keer per week op een vast tijdstip plaats. Daarnaast train je ook enkele keren per week zelfstandig. Dit doe je thuis of in de sportschool.

Volg je 1-op-1-training, dan leggen we de trainingsmomenten in overleg vast. Tijdens de intake bekijken we hoe we je trainingsschema in jouw planning kunnen inpassen.

Meer informatie opvragen

Prijs personal training?

Natuurlijk wil je graag vooraf weten waar je aan toe bent wanneer je kiest voor personal training. Niet alleen of ik je kan helpen bij het behalen van je doelen, maar ook wat betreft de kosten. Om van beide een goede inschatting te kunnen maken, plan ik graag samen met jou een proeftraining of kennismaking in. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Gratis proeftraining of kennismaking plannen

Waar?

Star Training
Westerlengte 2
8081 PZ Elburg

Personal training aanmeldformulier

Je staat op het punt je leven te veranderen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We nemen binnen 24 uur contact met je op.