De kortste weg naar jouw doel.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1-op-1-training

Niets is zo effectief als trainen met persoonlijke begeleiding. Dit is een optie die niet voor iedereen is weggelegd. Het is commitment dat je aangaat voor de rest van je leven.

De 1-op-1-trainingsprogramma’s die je bij Star Training kunt volgen:

We spreken wel in programma’s van 45 of 90 dagen, maar het is de bedoeling dat je nooit meer stopt met sporten. 1-op-1 persoonlijke training is bedoeld om je lichaam en je geest volledig te transformeren en daarmee je leven naar een nieuw niveau te tillen.

Commitment

Ik kan je een hoop leren en je aanvuren, maar voor commitment moet je zelf zorgen. Jij moet willen veranderen en daarvoor hard willen werken.

Training

Training is een cruciaal deel uit van je transformatie. Ik train je 1-op-1 en zo richten we ons samen volledig op het behalen van je doel. Je volgt een strak trainingsschema en traint niet alleen met mij, maar ook meerdere keren per week zelfstandig.

Voedingsschema

Je krijgt niet alleen een trainingsschema, maar ook een voedingsschema dat op jou is afgestemd. Beide schema’s samen gaan voor jouw transformatie zorgen.

Resultaat

Je doel behalen, daar doe je het voor. Met het trainingsschema en voedingsschema ligt je doel binnen handbereik, als je maar hard werkt. Ik help je graag hard te werken en je doel te behalen.

Praktische informatie

Alles wat je moet weten over Startraining

Wat?

In het programma van 45 of 90 dagen of een programma op maat ga je ervaren wat trainingen op maat, de juiste voeding en een krachtige mindset met jou als persoon, met je lichaam en je geest doen. Je zult je beter voelen, sterker, energieker. Je zult meer rust ervaren en bewuster in het leven staan. Je zult de mensen in je directe omgeving inspireren door jouw transformatie.

Wie?

Niet iedereen is geschikt voor de persoonlijke begeleiding van Star Training. Jeffrey is bereid zijn hart en ziel te steken in jouw transformatie, maar dat doet hij alleen als jij dat zelf ook doet. Commitment is dus een vereiste.

Je moet 100% commitment tonen, te allen tijde doen wat nodig is om je resultaat te bereiken en simpelweg doen wat je zegt dat je gaat doen. We verwachten dat je het onderste uit de kan haalt. Hoe dat onderste uit de kan er voor jou uitziet, doet er niet toe. Als jij hiertoe bereid bent, zul je onder begeleiding van Jeffrey een bijzondere transformatie ondergaan.

Heb je blessures of lichamelijke klachten? Laat je hierdoor niet tegenhouden. Juist als je lichamelijke klachten hebt, kan een personal trainer je goed helpen om je klachten gericht te verminderen.

Wanneer?

Wanneer we beginnen en hoe dit in jouw planning past, bepalen we na de eerste intake. Daarnaast heb je recht op 24/7 contact via WhatsApp en e-mail.

Waar?

Star Training
Westerlengte 2
8081 PZ Elburg

Ontdek of we een match zijn!

Je staat op het punt je leven te veranderen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We nemen binnen 24 uur contact met je op.