Samen sterk – Gratis proeftraining

Ontdek of onze Small Group Training bij jou past tijdens een gratis proeftraining!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Small group training

Train in een kleine groep met een personal trainer en motiveer elkaar om tot het uiterste te gaan. Een groepstraining bij Star Training volg je al vanaf slechts €15,00 per persoon in een kleine groep van 4 tot 6 mensen.

Met een small group training heb je keuze uit de volgende programma’s:

Commitment

Als er 1 ding is dat je nodig hebt voor groepstrainingen bij Star Training, dan is het commitment. Zonder commitment kan ik je niet helpen je doel te bereiken.

Training

Je trainingsschema bestaat niet alleen uit de groepstrainingen bij Star Training, maar ook uit zelfstandige trainingen, thuis of in de sportschool. Training wordt dus een belangrijk deel van je leven.

Voedingsschema

Goede, gezonde voeding: je kunt niet zonder als je je doel wilt bereiken. Je sport in een groep, maar krijgt een persoonlijk, op jou afgestemd voedingsschema dat je gaat helpen je doel te bereiken.

Resultaat

Waar je uiteindelijk allemaal voor doet: het resultaat. Volg je je trainingsschema en voedingsschema, dan behaal je je doel. Intussen heb je geleerd om niet op te geven, maar door te gaan, wat je helpt je transformatie blijvend te maken!

Praktische informatie

Alles wat je moet weten over Startraining

Wat?

Jij wilt veranderen en je groepsgenoten ook. Jullie sporten samen, met veel persoonlijke aandacht. Iedereen houdt steeds zijn eigen doel voor ogen en volgt een persoonlijk voedings- en trainingsschema.

Wie?

Niet iedereen kan deelnemen aan de programma’s van Star Training. Om je doelen te behalen, moet je bereid zijn door te gaan, ook als je denkt dat je niet meer kunt. Door steeds over je eigen grenzen heen te gaan, verleg je je grenzen effectief en kom je steeds dichter bij jouw doel.

Als je niet toegewijd bent, kunnen we je niet helpen. Het is de bedoeling dat je steeds komt, ook als je moe bent of erdoorheen zit. Er is geen ruimte voor zwakke momenten: ook als je niet bij Star Training bent, volg je je persoonlijke, gezonde voedingsschema en train je zelfstandig.

Houd vol en je maakt een transformatie mee.

Heb je last van een blessure of van lichamelijke klachten? Personal training kan je gericht helpen die problemen onder controle te krijgen of zelfs te verminderen. Laat je niet tegenhouden door blessures of klachten en neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Wanneer?

Voor zowel het 45 dagenprogramma als het 90 dagenprogramma geldt dat de groepstrainingen bij Star Training 1 keer per week plaatsvinden.

Met 1 keer per week trainen kom je er echter niet. Je traint daarom ook nog 2 of 3 keer per week zelfstandig. Dit kun je thuis of in de sportschool doen. We maken hiervoor samen een op maat gemaakt plan, waardoor jij je doel behaalt.

Ook als je niet sport, ben je continu met je transformatie bezig. Je volgt 24/7 je persoonlijke voedingsschema en traint jezelf om je mindset om te buigen en vol te houden.

Waar?

Star Training
Westerlengte 2
8081 PZ Elburg

Ontdek of we een match zijn!

Je staat op het punt je leven te veranderen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We nemen binnen 24 uur contact met je op.