3 programma’s, 1 doel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welk programma kies jij?

Star Training biedt verschillende programma’s aan. Zo vind je bij ons altijd een vorm van personal training die bij jouw drukke leven en wensen past.

We bieden de volgende programma’s aan:

Commitment

Met 100% commitment kom je waar je wilt zijn. Ik help je om door te zetten en steeds weer recht op je doel af te gaan, ook als het soms even tegenzit.

Training

Training, zowel bij Star Training als zelfstandig, is een belangrijk onderdeel van alle programma’s. Je traint regelmatig en dat is misschien soms afzien, maar je ziet ook snel resultaat!

Voedingsschema

Je krijgt niet alleen een trainingsschema, maar ook een gezond voedingsschema. De twee schema’s vullen elkaar aan: je training heeft nog meer resultaat als je goed eet.

Resultaat

Je gaat tot het uiterste en wordt daarvoor beloond. Als je terugkijkt, zie je pas hoe ver je bent gekomen: je herkent jezelf niet meer terug.

Alle programma’s van Startraining

Ik adviseer je graag over welk programma het best bij jou past.

Gratis Experience Training

De gratis experience training is je eerste stap op weg naar een ander leven. Kom langs voor deze gratis training en leer Star Training kennen om te kijken of we een match zijn. De experience training bestaat uit een kennismakingsintake en een korte training.

45 dagenprogramma

Het 45 dagenprogramma is een introductieprogramma waarin je kennismaakt met personal training. Dit programma is bedoeld voor mensen die te weten willen komen wat personal training met hen kan doen. Je ervaart tijdens dit programma wat rigoureus trainen en gezond eten met je doen, zowel lichamelijk als geestelijk.

90 dagenprogramma

Het 90 dagenprogramma is de intensieve variant van het 45 dagenprogramma. Dit programma is bedoeld voor mensen die weten dat zij hun leven willen transformeren en die hier 100% voor willen gaan. Je richt je 90 dagen lang volledig op jouw persoonlijke doel, traint intensief en eet bewust om jouw doel te behalen.

Je kunt op 2 manieren deelnemen aan het 90 dagenprogramma: 1-op-1 of in een kleine groep.

Resultaat door commitment

Welk programma je ook kiest: het allerbelangrijkste is jouw commitment.

Al mijn werk staat of valt met jouw commitment. Zonder jouw commitment kan ik je coachen, je tot het uiterste laten gaan en een geweldig voedingsschema voor je maken dat perfect bij je past. Er is alleen één ding dat ik zonder jouw commitment niet kan: jou je doelen laten bereiken.

Hulp nodig bij je keuze?

Star Training adviseert je graag over het beste programma voor jou. Maak daarvoor een afspraak om langs te komen voor een gratis experience training.

Tijdens deze training leren we elkaar kennen en kan ik je adviseren over de manier waarop jij het beste resultaat zult boeken en welke programma daar het best bij aansluit.

Ontdek of we een match zijn!

Je staat op het punt je leven te veranderen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We nemen binnen 24 uur contact met je op.