90 dagen, 100 procent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

90 dagen programma

Herprogrammeer je mind en boek fysiek resultaat. In dit programma van Star Training train je intensief aan de hand van een vast trainingsschema en krijg je veel persoonlijke aandacht. Doe je consequent wat je moet doen, dan gaat in 90 dagen je hele leven op de schop.

Je kunt kiezen uit 2 soorten 90 dagenprogramma’s:

Commitment

Ook al is het een introductie, we gaan niet rustig aan doen. Vanaf dag 1 ga je 90 dagen lang niet luisteren naar de stem in je hoofd, maar doen wat je zegt dat je gaat doen. Dan zal die stem in je hoofd zich aanpassen aan jouw nieuwe leven.

Training

We gaan trainen met steeds jouw doel voor ogen. Alles wat je doet, doe je om uiteindelijk jouw gewenste resultaat te behalen. Je ziet jezelf veranderen.

Voedingsschema

Al dat trainen geeft maar matig resultaat als je niet tegelijk let op wat je eet. Bij Star Training krijg je daarom ook een voedingsschema op maat. Ontdek hoe lekker gezond eten kan zijn!

Resultaat

Deelnemers aan het 90 dagenprogramma staan versteld van hun resultaat. Altijd, stuk voor stuk. Doe jij wat nodig is? Dan bereik je jouw doel!

Praktische informatie

Alles wat je moet weten over Startraining

Wat?

In 90 dagen ga je ervaren wat specifieke training, juiste voeding en een verfrissende mindset met jouw lichaam en geest doen.

Je zult je binnen enkele dagen al fitter, energieker en krachtiger voelen.

Bij de start van het programma vindt een persoonlijke intake plaats, waarbij je PHP (Persoonlijk Hormonaal Profiel) gemeten wordt. Je sport in een kleine groep of individueel met mijn persoonlijke aandacht, tips en aanvuring. Je trainingsschema en je voedingsschema zijn specifiek voor jou op maat gemaakt, voor maximaal resultaat.

Wie?

Niet iedereen is geschikt voor de programma’s van Star Training. Wij zijn bereid ons hart en ziel te steken in jouw transformatie, maar dat doen we alleen als jij dat zelf ook doet. Anders heeft het namelijk geen effect.

Je moet 100% commitment tonen, te allen tijde doen wat nodig is om je doel te behalen en dat je doet wat je belooft. We verwachten dat je tot het uiterste gaat. Dat betekent voor iedereen iets anders, maar het gaat erom dat jij alles doet wat je kunt. Als jij dit wilt en steeds blijft doorzetten, zul je met onze begeleiding in 90 dagen een bijzondere transformatie ondergaan.

Heb je last van een blessure of van lichamelijke klachten? Ook dan kun je deelnemen aan de programma’s van Star Training. Vaak kunnen we gericht werken aan je klachten en die zelfs verminderen met gerichte personal training. Verdwijnen de klachten niet snel genoeg? Dan sturen we je door naar een passende specialist uit ons netwerk om zo de klacht alsnog te verhelpen.

Wanneer?

De groepstrainingen vinden 1 keer per week plaats. Daarnaast train je 2 à 3 keer zelfstandig thuis of in de sportschool. Bij de 1-op-1-trainingen hangt het aantal keer dat je bij Star Training langskomt, af van jouw doelen en schema. Meestal kom je 1 of 2 keer per week bij me langs als je 1-op-1-training bij me volgt.

Voor beide programma’s geldt: gedurende de 90 dagen wordt van je verwacht dat je 7 dagen per week je persoonlijke en op maat gemaakte voedingsschema volgt, en 7 dagen per week bewust je mindset traint.

Kies je voor groepstrainingen, dan kan je iedere week instappen en starten met het 90 dagenprogramma.

Waar?

Star Training
Westerlengte 2
8081 PZ Elburg

Ontdek of we een match zijn!

Je staat op het punt je leven te veranderen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We nemen binnen 24 uur contact met je op.