Vraag hier je gratis experience training aan.

Wij helpen je graag om te starten en om het vol te houden. Sporten met passie en resultaat, daar houden we van. Meld je aan voor een gratis experience training en ontdek zelf of we een match zijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis experience training

Ieder begin is moeilijk. Vaak moeten we iets overwinnen om de eerste stap te zetten. Om je daarbij te helpen bieden wij je een gratis experience training aan. Zo kun je zelf ervaren of personal training bij Star Training bij jou past.

Jeffrey neemt uitgebreid de tijd om jou beter te leren kennen en stemt zijn training af op jouw wensen en doelen. Op deze manier kun je echt kennismaken met Jeffrey en zijn aanpak.

Commitment

Durf je niet alleen de eerste, maar ook de volgende stappen te zetten die nodig zijn om het roer om te gooien? Ben jij bereid tot het uiterste te gaan?

Training

Ik laat je tijdens de gratis experience training kennismaken met mijn manier van trainen. We kijken samen naar hoe je nu traint en naar wat jouw trainingsmogelijkheden bij Star Training zijn.

Voedingsschema

We nemen ook je huidige voedingsschema onder de loep: wat eet je en hoe gezond is dat? Ben je bereid je voeding aan te passen om je gewenste doel te bereiken?

Resultaat

Ik hoor graag van je waarom je bij Star Training bent binnengestapt: waar wil je heen, wat is je doel? Ik leg je vervolgens uit hoe ik jou kan helpen dat doel te bereiken.

Vertel mij meer!

Praktische informatie

Alles wat je moet weten over Star Training

Wat?

De gratis experience training is een gratis eerste kennismaking die Star Training aanbiedt. Tijdens de experience training leren we elkaar kennen en verneem ik graag meer over je sportverleden, je voeding, je levensstijl en de doelen die je wilt behalen. Jij kunt mij je vragen stellen over de trainingen bij Star Trainingen.

Na deze kennismaking krijg je een korte training van mij, zodat je kunt ervaren hoe ik je kan coachen als personal trainer.

Door een gratis experience training te volgen, krijg je een goed beeld van Star Training, en ik krijg een goed beeld van jou. Zijn we een match? Dan gaan we samen naar jouw doel toewerken.

Aanmelden

wie?

Iedereen die geïnteresseerd is in personal training bij Star Training, mag een gratis experience training komen volgen. Ook als je wat lichamelijke klachten hebt of een blessure, ben je van harte welkom bij Star Training. Juist dan kan personal training grote impact hebben en je helpen je klachten gericht aan te pakken.

De enige eis die we bij Star Training stellen, is dat je 100% commitment toont. Dit houdt in dat je steeds doet wat nodig is om je doel te bereiken en niet opgeeft.

wanneer?

Wanneer wil jij je gratis experience training volgen? Laat het me weten! We leggen onze agenda’s naast elkaar en kiezen samen een geschikt moment.

Waar?

Star Training
Westerlengte 2
8081 PZ Elburg

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Star Training ben je verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die je nodig hebt om jouw doelstelling te halen.

Anne (36 jaar): “Ook ik had moeite met die eerste stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Star Training voel ik me nu beter dan ooit.”

Stel niet uit, vraag nu een gratis experience training aan!

Zet die eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Ontdek of we een match zijn!

Je staat op het punt je leven te veranderen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We nemen binnen 24 uur contact met je op.