logo star training

Start hier je transformatie.

Gratis experience training

Ieder begin is moeilijk. Iedereen moet zichzelf overwinnen om de eerste stap te zetten.

 

Star Training helpt jou die eerste stap te zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een gratis experience training, zodat je zelf ervaart of de personal training van Star Training bij jou past. Je krijgt een gratis intake om jouw precieze doelen te bespreken.

commitment

Durf je niet alleen de eerste, maar ook de volgende stappen te zetten die nodig zijn om het roer om te gooien? Ben jij bereid tot het uiterste te gaan?

training

Ik laat je tijdens de gratis experience training kennismaken met mijn manier van trainen. We kijken samen naar hoe je nu traint en naar wat jouw trainingsmogelijkheden bij Star Training zijn.

voedingsschema

We nemen ook je huidige voedingsschema onder de loep: wat eet je en hoe gezond is dat? Ben je bereid je voeding aan te passen om je gewenste doel te bereiken?

resultaat

Ik hoor graag van je waarom je bij Star Training bent binnengestapt: waar wil je heen, wat is je doel? Ik leg je vervolgens uit hoe ik jou kan helpen dat doel te bereiken.

Praktische informatie

Alles wat je moet weten over Star Training

wat?

De gratis experience training is een gratis eerste kennismaking die Star Training aanbiedt. Tijdens de experience training leren we elkaar kennen en verneem ik graag meer over je sportverleden, je voeding, je levensstijl en de doelen die je wilt behalen. Jij kunt mij je vragen stellen over de trainingen bij Star Trainingen.

Na deze kennismaking krijg je een korte training van mij, zodat je kunt ervaren hoe ik je kan coachen als personal trainer.

Door een gratis experience training te volgen, krijg je een goed beeld van Star Training, en ik krijg een goed beeld van jou. Zijn we een match? Dan gaan we samen naar jouw doel toewerken.

wie?

Iedereen die geïnteresseerd is in personal training bij Star Training, mag een gratis experience training komen volgen. Ook als je wat lichamelijke klachten hebt of een blessure, ben je van harte welkom bij Star Training. Juist dan kan personal training grote impact hebben en je helpen je klachten gericht aan te pakken.

De enige eis die we bij Star Training stellen, is dat je 100% commitment toont. Dit houdt in dat je steeds doet wat nodig is om je doel te bereiken en niet opgeeft.

wanneer?

Wanneer wil jij je gratis experience training volgen? Laat het me weten! We leggen onze agenda’s naast elkaar en kiezen samen een geschikt moment.

waar?

Star Training

Energiestraat 16

1411 AT Naarden

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Star Training ben je verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die je nodig hebt om jouw doelstelling te halen.

 

Anne (36 jaar): “Ook ik had moeite met die eerste stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Star Training voel ik me nu beter dan ooit.”

 

Stel niet uit, vraag nu een gratis experience training aan!

Zet die eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Schrijf je in voor de gratis experience training!

  Je staat op het punt je leven te veranderen.
We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Meer weten?

Meld je aan voor de gratis experience training bij Star Training! Gratis videotraining