Project you!

Bekend van Obese

Wil je fit worden en kun je wel wat hulp gebruiken? Vraag dan nu vrijblijvend de startinformatie aan voor Project you!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

45 dagen lang draait alles om jou.

Wil jij eindelijk echt eens fitter worden? Dan is Project You! echt iets voor jou. In 45 dagen laten Jeffrey en Vincent je ervaren wat specifieke training, de juiste voeding en een verfrissende mindset met jouw lichaam en geest kan doen. Jeffrey heeft Vincent als personal trainer begeleidt bij zijn transformatie tijdens het programma Obese, met een verbluffend resultaat! Niet alleen is Vincent heel wat kilo’s kwijt, hij is ook sterker en fitter dan hij de laatste jaren is geweest. Tijdens Project You! krijg jij ook de kans om de uitdaging uit te gaan en echt iets te veranderen.

Ontdek het zelf

Was het makkelijk? Nee. Waardevol? Ja!

“Zit je nu op de bank en denk je bij jezelf: Is dit het? Is dit mijn leven, is dit alles wat ik ben? Dit dacht ik, voordat ik de kans kreeg om mijn leven te veranderen en mijzelf te transformeren naar een betere versie van mijzelf. Ik kreeg deze kans door mijn deelname aan Obese. Wij gunnen jou ook een betere en gezondere versie van jezelf! Gaat het makkelijk worden: Nee. Is het het waard: ja! Neem geen genoegen met hoe het nu gaat en hoe het nu is. Maak nu de beslissing om samen met ons jouw leven te veranderen. Denk niet: ik kan het niet. Maar denk: ik kan het nóg niet.”

– Vincent –

Project you!

Starten met trainen kan zo lastig zijn! Net zoals om hulp vragen, daarom zijn Jeffrey en Vincent gestart met Project you! Na hun Obese avontuur was het tijd om door te gaan en andere mensen te helpen en inspireren.

Het programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die echt commitment willen geven. Die bereid zijn om echt iets te veranderen. Om fitter, sterker en gezonder te worden. Om je lekkerder te voelen en ook te leren hoe je het straks alleen kunt doen.

Je kunt kiezen uit 2 soorten 45 dagenprogramma’s:

Commitment

Ook al is het een introductie, we gaan niet rustig aan doen. Vanaf dag 1 ga je keihard aan de slag om je gestelde doel te bereiken!

Training

Je traint steeds weer, in een groep of met persoonlijke begeleiding. Ook train je een aantal keer per week zelfstandig in de sportschool of thuis.

Voedingsschema

Al dat trainen is voor niets als je niet op je voeding let. Je krijgt een persoonlijk voedingsadvies voor maximaal succes.

Resultaat

Als je doet wat je moet doen, en doet wat je zegt dat je gaat doen, is het onmogelijk dat je geen resultaat hebt na 45 dagen all-in gaan!

Bekijk de startinformatie

Dit was één van de gaafste dingen die ik heb mogen doen!

Al jarenlang ben ik actief als personal trainer, maar het Obese traject met Vincent is er één om nooit te vergeten. Naast alle hobbels en uitdagingen die we onderweg zijn tegen gekomen, is het ontzettend tof om te zien wat voor een transformatie Vincent heeft doorgemaakt. Hij is niet alleen afgevallen en fitter geworden, maar staat nu ook compleet anders in het leven. We hebben samen hard gewerkt en een prachtig eindresultaat neergezet. Daar ben ik trots op! Nu is het tijd dat we samen mensen helpen, die ook iets willen veranderen. Daarom vraag ik aan jou, ben jij klaar voor jouw transformatie?

– Jeffrey –

Zo zag het traject van Vincent eruit!

“Tja, zoals je ziet gaat het niet allemaal vanzelf, maar het is het zeker waard geweest. Van elke oefening en elke zweetdruppel heb ik veel geleerd. Ik heb mijzelf beter leren kennen en gun het iedereen!” 

-Vincent-

Project you! Iets voor jou?

Het programma past bij jou als je echt iets wil veranderen en je herkent in onderstaande punten. Op deze manier weten we namelijk dat jij klaar bent om echt resultaat te boeken.

✓ Je wil iets goeds doen voor jezelf
✓ Je bent klaar om er volledig voor te gaan
✓ Je wil iets veranderen
✓ Je wil wat kilo’s kwijt
✓ Je wel wat extra hulp kan gebruiken
✓ Het beste uit jezelf wil halen
✓ Ontzettend gemotiveerd bent om er een succes van te maken
✓ Je wil leren hoe je fit wordt en blijft
✓ Af en toe een stok achter de deur nodig hebt

Proeftraining aanvragen

Praktische informatie

Alles wat je moet weten over Project You!

Project You is niet voor iedereen! Het programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die echt commitment willen geven. Die bereid zijn om echt iets te veranderen. Om fitter, sterker en gezonder te worden. Om je lekkerder te voelen en ook te leren hoe je het straks alleen kunt doen.

Wat?

In 45 dagen laten Jeffrey en Vincent je ervaren wat trainen en de juiste voeding met je lichaam en geest doen. Je zult je beter voelen, sterker, energieker, zelfverzekerder.

Start jouw transformatie

Wie?

De programma’s van Star Training zijn niet voor iedereen. Wij zijn bereid hart en ziel te steken in jouw transformatie, maar dat doen we alleen als jij dat zelf ook doet.

Je moet 100% commitment tonen, te allen tijde doen wat nodig is om je resultaat te bereiken en simpelweg doen wat je zegt dat je gaat doen. We verwachten dat je het onderste uit de kan haalt. Hoe dat er voor jou persoonlijk uitziet, doet er niet toe. Als jij er vol voor gaat, zul je met onze begeleiding in 45 dagen een bijzondere transformatie ondergaan.

Ook mensen met (lichte) blessures of lichamelijke klachten zijn van harte welkom bij Star Training. Trainen met persoonlijke aandacht is een effectieve manier om klachten aan te pakken.

Begin nu

Wanneer?

Elk programma start met een kick-off dag. Kies je voor 1-op-1-training, dan wordt de frequentie waarmee je bij Star Training langskomt, afgestemd op jouw wensen en doel. Meestal zul je 1 of 2 keer per week bij met Jeffrey trainen, maar dit kan afgestemd worden op jouw doel.

Bij zowel de groepstraining als de 1-op-1-training, sport je ook een aantal keren per week zelfstandig thuis of in de sportschool. Bij de groepstraining gaat het dan om 2 à 3 keer per week, bij de 1-op-1-training hangt de frequentie samen met je doel en je wensen.

Je let 7 dagen per week zelfstandig op je voeding. Dat is al lastig genoeg, daarom stemmen we het voedingsschema af op jouw doel, behoefte en levensstijl. Daarnaast ben je 7 dagen per week zelfstandig met je mindset bezig, 24 uur per dag.

Start jouw transformatie

Waar?

Star Training
Westerlengte 2
8081 PZ Elburg

Start hier jouw transformatie

In 45 dagen helpen wij jou op weg om fitter en sterker te worden en gaan we samen aan de slag! Meld je direct aan voor het 45 dagen programma, vraag een proeftraining aan of plan een kennismaking. Tot snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We nemen binnen 24 uur contact met je op.