Echt fitter worden en je doelen behalen?
Meld je dan nu aan voor onze small group training in Naarden of plan een kennismaking!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Small group training Naarden

Samen sta je sterk, ook tijdens het sporten! Small group training in Naarden is trainen in een kleine hechte group samen met een personal trainer. Verbeter je levensstijl en word een betere versie van jezelf! Verleg grenzen en overtref je zelf. Onze personal trainer helpt jou en je groepsgenoten hier graag bij, hoe moeilijk het ook is. Ongelimiteerd aanmoediging en support zijn de dingen die je kunt verwachten. Een investering in small group training in Naarden is de beste investering die je kunt doen voor jouw gezondheid.

Bekijk wat een small group training voor jou kan betekenen

Small group training met resultaat

Met de small group training van Star training helpen wij jou om fit te worden én ook fit te blijven. Samen gaan we hard werken om die kilo’s kwijt te raken en om meer spiermassa op te bouwen. 100% toewijding is noodzakelijk, jij en je groepsgenoten moeten er echt voor willen gaan en pas dan is er resultaat te boeken. Onze personal trainer in Naarden werkt dan ook alleen met groepen mensen die gemotiveerd zijn en kei hard willen werken.

Small group training Naarden

Train in een hechte groep met een personal trainer en motiveer elkaar om tot het uiterste te gaan. Een small group training bij Star Training volg je in een kleine groep van 4 tot 6 mensen.

Je kunt kiezen uit 2 programma’s waarbij je in een groep traint:

100% Commitment

Als er één ding is dat je nodig hebt voor small group trainingen van Star Training dan is het commitment. Zonder commitment en de juiste instelling kan ik je niet helpen je doelen te bereiken.

Trainingsschema voor resultaat

Je trainingsschema bestaat niet alleen uit de small group training maar ook uit zelfstandige trainingen. Deze zelfstandige trainingen kun je thuis of in de sportschool beoefenen. Training zal dus een belangrijk onderdeel worden van je dagelijkse routine.

Gezond voedingsschema

Goede, gezonde voeding: je kunt niet zonder als je je doel wilt bereiken. Je sport in een groep, maar je krijgt een persoonlijk voedingsschema die helemaal op jou is afgestemd. Dit voedingsschema gaat je helpen om jouw doel te bereiken.

Resultaat

Dit is waar het uiteindelijk om gaat: het resultaat. Volg je je trainingsschema en voedingsschema, dan behaal je je doel. Intussen heb je geleerd om niet op te geven, maar door te gaan en elkaar te helpen. Maak je transformatie compleet en blijvend.

Small group training iets voor jou?

De small group training in Naarden is er voor iedereen die resultaat wil boeken en er echt voor wil gaan. Herken jij jezelf in de onderstaande punten?

– Iets goeds wil doen voor jezelf
– Wat kilo’s kwijt wil
– Je wel wat hulp kan gebruiken
– Echt sterker wil worden
– Van dat laatste vetrolletje af wil
– Het beste uit jezelf wil halen
– Blessurevrij wil sporten
– Ontzettend gemotiveerd bent om er een succes van te maken
– Wil leren hoe je fit wordt en blijft
– Af en toe een stok achter de deur nodig hebt

Proeftraining aanvragen

Dit vinden klanten van de small group training in Naarden

“Sinds 4 maanden maak ik voor het eerste sinds tijden weer gebruik van een personal trainer. Hoewel ik in het begin sceptisch was, mag het resultaat er al zijn. Niet alleen ben ik al 7,5 kg kwijt, maar ik ben ook nog eens veel fitter geworden. Zonder Jeffrey was dat niet gelukt, hij heeft me namelijk gemotiveerd op momenten dat ik normaal was afgehaakt. We hebben alweer nieuwe doelen gesteld en ik begin het sporten (bijna) leuk te vinden.”

– Iris Abbas –

“Jeffrey heeft het vermogen om je tot ver over je grens te motiveren. Je te laten vechten zonder dat het als vechten aanvoelt. Een motivator in hart en nieren. De persoonlijke touch maakt dat je snel tot het gewenste resultaat komt. Het gevoel dat je daar aan overhoudt is niet te omschrijven.”

– Nellie Lodders –

“Afgelopen zomer heb ik bij Star Training personal training gehad. Ik kan alleen maar lovend zijn over alle facetten. Jeffrey heeft mijn workouts nieuw leven in geblazen. Tevens ben ik een stuk wijzer geworden wat betreft voeding en timing daarvan. Personal training is ook ECHT personal training met aandacht. 5 sterren.”

– Bardo Hogendoorn –

Praktische informatie

Alles wat je moet weten over small group training in Naarden.

Wat?

Jij wilt veranderen en je groepsgenoten ook. Jullie sporten samen, met veel persoonlijke aandacht. Iedereen houdt steeds zijn eigen doel voor ogen en volgt een persoonlijk voedings- en trainingsschema. Het is even doorbijten, maar daarna wil je nooit meer terug. Je voelt je beter, krachtiger en sterker en je hele mindset is veranderd.

Meer informatie opvragen

Wie?

Niet iedereen kan deelnemen aan de small group training van Star Training. Om je doelen te behalen, moet je bereid zijn door te gaan, ook als je denkt dat je niet meer kunt. Door steeds over je eigen grenzen heen te gaan, verleg je je grenzen effectief en kom je steeds dichter bij jouw doel.

Meer informatie opvragen

Wanneer?

Voor zowel het 45 dagenprogramma als het 90 dagenprogramma geldt dat de small group trainingen bij Star Training 1 keer per week plaatsvinden.

Naast de groepstraining train je ook nog 2 of 3 keer per week zelfstandig. Dit kun je thuis of in de sportschool doen. We maken hiervoor samen een op maat gemaakt plan, waardoor jij je doel behaalt.

Ook als je niet sport, ben je continu met je transformatie bezig. Je volgt een voedingsschema die speciaal op jou is afgestemd en traint jezelf om je mindset om te buigen en vol te houden.

Meer informatie opvragen

Waar?

Star Training
Westerlengte 2
8081 PZ Elburg

Small group training Naarden: ben jij er klaar voor?

Ben jij bereid hard te werken om te transformeren in de persoon je altijd al hebt willen zijn? Dan ben ik op zoek naar jou! Bekijk snel welk programma het beste bij jou past of neem contact op voor meer informatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We nemen binnen 24 uur contact met je op.